Welhoille revanssi Josbasta – Harjoitusottelukausi päättyi tappioon

Josba pelasi torstaina ensimmäisen ja ainoan harjoitusottelunsa kotona Joensuussa. Vastassa Areenan illassa oli pari viikkoa sitten Kuopiossa kaatunut Divarijoukkue SB Welhot. Kovavauhtisessa ja rikkonaisessa ottelussa ei maali-iloittelua nähty, vaan oma pää pelattiin tarkasti. Jos vielä Kuopiossa Josba pääsi yllättämään aivan lopussa, sai se nyt maistaa omaa lääkettään kun Welhot meni 3-4-johtoon viimeisellä minuutilla. Josba sai pallon vielä kertaalleen maaliin, mutta tuomari hylkäsi sen loppuvihellyksen soidessa samaan aikaan. Näin loppulukemiksi kirjattiin vierailijoiden voitto lukemin 3-4 (0-2, 2-0, 1-2).
Hyvä jalkainen kuopiolaisjoukkue sai otteluun hyvän alun ja ensimmäisessä erässä nähtiin ainoastaan vierasmaaleja. Josba terästäytyi erän lopulla, mutta omia paikkoja ei osattu käyttää ja myös vastustajan maalivahti oli hyvässä vireessä. Josban myllytys jatkui toisessa ja kolmannessa erässä, joskin maalimäärä jäivät vähäisiksi. Welhot sen sijaan osasivat käyttää vähät paikkansa oikein ja veivät voiton huikean taistelun jälkeen.
Josban harjoitusottelusarja siis tuli päätökseensä ja nyt keskittyminen pistetään täysin reilun viikon päästä pelattavaan liiga-avaukseen NST:tä vastaan. 21.9. sunnuntaina pelattavaa ottelua pääsee katsomaan ilmaiseksi Sanomalehti Karjalaisen etukortilla. Ottelu alkaa klo 17.00, lipunmyynti puoli tuntia ennen ottelua.

Torstain tehot:

Jarkko Nurmela 1+0
Perttu Puska 1+0
Ville Laasonen 1+0
Juho Väisänen 0+1
Mikko Hallikainen 0+1

Harjoitusotteluiden pistepörssi:

Tatu Könönen 6+4=10
Pauno Kajoksinen 5+3=8
Jarkko Nurmela 5+2=7
Perttu Puska 3+4=7
Jesse Reijonen 4+2=6
Petri Väänänen 2+4=6
Ville Laasonen 3+2=5
Samu Juvonen 3+0=3
Jere Kaartinen 2+1=3
Aleksi Matikainen 2+1=3
Ilari Saukkonen 1+1=2
Miro Kämäräinen 0+2
Juuso Ojanen 0+2
Jere Sivonen 0+1
Veeti Naakka 0+1
Jiri Tikkanen 0+1
Mikko Hallikainen 0+1
Juho Väisänen 0+1