Vitosen porukka peleillä la 31.10

Vitosen pelit jatkuivat sarjan kärkeä Hekiä sekä samoilla sijoilla keikkuvaa Coach Teamia vastaan.

 

Ensimmäisen pelin haasteet tiedettiin jo ennakkoon, että rutinoitunut porukka on meillä vastassa. Hyvin samantyyppisillä maaleilla syntyi lähes kaikki vastustajan maalit, kun miesmerkkaus unohtui omassa päässä vastustajan päästessä syvällä peliä pyörittämään.

Ansaitusti Hekin kokemus vei voiton keskeytyksellä lukemin 13-1.

Toisessa matsissa olikin sitten peräpään pisteistä kisa, joka päättyi nuorten voittoon niukasti 4-3. Peli oli meidän kannalta hankala kun kolmannessa erässä oli äijää jäähyllä meiltä vähän väliä ja pahimmillaan viidellä kolmea vastaan pelattiin, josta ehkä ratkaisevakin av-maali hyvän karvauksen saatiin tehtyä. Tosin maalipaikkojankin hukattiin riittävästi, joten lukemat siitä syystä pysyivät myös tiukkana.

Kuten olemme jo nähneet, niin vitosen taso on kärkiporukoiden osalta erittäin hyvä meidän nuorille pelaajille ja kunhan uskallusta ja omiin taitoihin luottamista tulee lisää, pystytään haastamaan myös nämä porukat paljon paremmin. Pallo ja jalka pitää vaan liikkua enemmän, koska se on fyysisyyttä vastaan ainut keino voittaa näitä pelejä.

Seuraava turnaus pelataan IS-Liikuntakeskuksella 21.11, jolloin vastassa ovat SBS Spirit ja Oupa.