Virheiden suma rasitti Josbaa Limingassa

Josban peli sortui turhiin virheisiin ja heikkoon viimeistelyyn Limingan vieraana. Josban runsaista maalipaikoista huolimatta kotijoukkue vei pisteet maalein 9-4 (3-1,2-2,4-1).

– Peli-ilme oli kaksi erää tosi hyvä. Saatiin hyvin painetta vastustajan päähän, oltiin aktiivisia ja luotiin maalipaikkkoja. Mutta viimeistely oli erittäin heikkoa kun avoimistakaan paikoista ei osuttu, päävalmentaja Antti Ruokonen harmitteli.

Kun omista paikoista ei tehty, sorruttiin puolustus- ja keskialueella vakaviin virheisiin.

– Vastustajalle lahjoitettiin useita ilmaisia maalipaikkoja. Pelin ratkaisevilla hetkillä syötettiin esimerkiksi suoraan vastustajan lapaan, Ruokonen kertasi pelin mustia hetkiä.

Kolmannen erän viimeisellä kympillä Josba yritti kavennusta 6-5-ylivoimalla, mutta siitäkään ei ollut nyt apua.

– Pallon kanssa on oltava huolellinen ja on syötettävä ajoissa. Nyt palloa pidetään liian pitkään ja syötöt myöhästyvät. Tästä on kyllä puhuttu joukkueen kanssa monta kertaa.

Josban pistenikkarit olivat Ville Nevalainen (1+0), Jere Sivonen (1+0), Miro Kämäräinen (1+0), Aleksi Ahokas (1+0), Juuso Lehtiniemi (0+1), Eetu Sorvali (0+1) ja Aapo Hämäläinen (0+1).

Torjuntojen perusteella ottelu näytti paljon lopputulosta tasaisemmalta. Limingan maalivahdille kertyi 28 torjuntaa, Josban maalilla Tuomas Tokila torjui 25 kertaa.

Huomenna Josba kohtaa runkosarjan viimeisessä vierasottelussa Hämeenlinnassa Steelersin.