Viisi peliä kymmeneen päivään

Pelisuman aikana huoltavat harjoitukset ovat elintärkeitä.

 

Josban miehillä on edessä runkosarjan kiivain rypistys. Seuraavan kymmenen päivän aikana joukkue on tosi toimissa viisi kertaa. Otteluruuhkassa pelataan ensin kaksi vieraspeliä ja perään kolme kotipeliä.

Urakka alkaa perjantai-iltana Mosalla kun vastaan tulee EräViikingit Akatemia. Lauantaina pelataan Loviisassa Toria vastaan.
Sitten kaksi välipäivää ja tiistaina Areenalla on vastassa O2 Jyväskylä illan myöhäisottelussa kello 19. Ensi viikonloppuna kotipeleissä kohdataan vielä Rauman SalBa ja FBC Turku.

Syyskierroksella Josba hävisi Erälle 10-12  ja Loviisalle 6-9. Vieraissa O2 Jyväskylä oli joensuulaisia parempi kotonaan 6-3. Turussa kotijoukkue voitti jatkoajalla 5-4. Raumalla Josba otti rankkareilla voiton 6-5. Tiukkoja vääntöjä siis kaikki pienillä marginaaleilla.

Josban valmennustiimi tiedostaa raskaan viikon vaatimukset.

– Käytetään laajaa rinkiä. Kuormitetaan pelaajia jokaisen vireystilan mukaan. Välipäivinä huoltavat harjoitukset ja lepo, valmennus linjaa.

Lisäksi mentaalipuoleen on syytä kiinnittää huomiota.

– Huumori ja hyvä meininki treeneihin.

Pelien lomassa hoidetaan työt ja opiskelut normaalisti.

– Pitää hoitaa kroppaa, että se olisi valmis aina seuraavaan peliin. Syödä hyvin, nesteyttää ja tietysti muistaa myös lepo, Antti Juvonen miettii.