Untuvikkojen villi viikko

Josban rosterissa on useita kokeneita pelaajia, joita pudotuspelit ovat eri syistä kiertäneet monta kertaa. Toki yksi syy on se, että viime vuosina joukkue ei ole edes yltänyt pudotuksiin asti.

Valmennusjohto laski, että jopa kaksi kolmasosaa joukkueesta kokee pudotuspelit ensimmäistä kertaa. Vastaavasti rosterissa on senioreita, jotka ovat pelanneet liigassakin.

Pitkästä urasta ja ulkomaan kokemuksista huolimatta Jere Kaartinen on yksi pudotuspeleissä ensimmäistä kertaa esiintyvistä pelaajista.

  • Merkitsee todella paljon päästä pelaamaan pleijareita kasvattajaseurassa ja kotikaupungissa. Tätä on nimittäin odotettu. Koko joukkue laittaa varmasti kaiken likoon, Jere lupaa.

Tiukkaan pelirytmiin Kaartinen aikoo valmistautua keventämällä työ- ja treenimäärää.

  • Tulee katsottua myös videolta vastustajaa ja funtsittua minkälaisia tapahtumia kentällä tulevissa peleissä voi tulla. Ja totta kai juuri ennen peliä Hold the Line jammailut Aapon kanssa toimii aina, Jere valottaa sisäpiirin juttuja.

Kaartinen arvioi, että Liminka -sarjasta ei tule puuttumaan tunteita.

  • Se joukkue, joka saa fiiliksen kohdilleen ja fokuksen oikeisiin asioihin on vahvoilla. Mutta voittaja on se, kummalla on parempi puolustus.

Josban faneja harmittaa suunnattomasti Areenan varaustilanne, joka vie ensimmäisen kotipelin Kontiolahden saliin.

  • Hienoa olisi kotona Areenalla pelata myös ekalla kierroksella. Tunnen, että joukkue on niin latautunut ja keskittynyt, että me vain nautitaan kevään peleistä. Ja siitä, että yleisö pääsee katsomoon. 

Runkosarjan tilastoista on pantu merkille, että Josba-Liminka ottelusarjassa kohtaavat toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue ja paras maalintekojoukkue. Josban terveystilanne on parempi kuin kertaakaan runkosarjan aikana.

  • Nyt ollaan saatu kaikki ukot kuntoon, joten voin taata, että pleijareissa tullaan näkemään parasta Josbaa. Tulkaa ihmiset katsomoon ja ottakaa kaverit ja niiden kaverit mukaan, tänä keväänä tapahtuu.