Turhauttava tappio taistelun jälkeen

Jesse Huurrekorpi loukkaantui yliajossa avauserässä. Kuva harjoituksista.

Josban viimeistely ontui sunnuntaina ja divarikierroksen pisteet lähtivät Pirkkojen mukaan maalein 3-5 (1-2,0-0,2-3).

  • Rehellisesti sanottuna hävittiin huonommalle. Kaveri oli hapoilla, mutta ei vaan riittänyt, kapteeni Juho Väisänen tuskaili.

Josba painosti alusta alkaen, mutta peli kompastui heikkoon viimeistelyyn. Siitä kertovat karut torjuntatilastot. Josban Jesse Huurrekorvelle ja Veikka Forsströmille kirjattiin 12 torjuntaa ja Pirkkojen ex-josbalaiselle Joona Pesoselle 27 torjuntaa.

  • Oli meillä huonoa tuuriakin. Vastustajalla oli taas joulu koko ajan, ja he onnistuivat sutimaan maalinsa tuurilla, valmennusjohto huomautti.
  • Jäi sellainen tunne pelistä, että oltiin tappiosta huolimatta parempi joukkue.

Josban valmennustiimi oli tyytymätön tuomarityöskentelyyn, koska kaksi vakavaa rikettä ei Josban mielestä mennyt sääntökirjan mukaan.

  • Avauserässä maalivahti Jesse Huurrekorpi jyrättiin niin pahasti, että jalka vääntyi, ja Jessen peli loppui siihen. Maalivahdin koskemattomuuden piti olla tällä kaudella erityistarkkailussa. Katsomme vielä tilanteen videolta mahdollisia jatkotoimia varten, valmennus ilmoitti.

Toisessa rikkeessä Kasper Tähkän kasvoihin osui niin voimakas isku, että hammas tuli huulesta läpi. Siitä tuomittiin vain kahden minuutin jäähy.

Josba meni aluksi johtoon Lauri Piirosen (1+0) maalilla. Toinen erä oli maaliton. Kolmannen alkuun osuivat vastustajan tuurimaalit, eikä Josban loppukiri enää riittänyt. Aleksi Matikainen (1+0) kavensi ylivoimalla 2-4 ja Elias Ikonen (1+0) ilman maalivahtia 3-5.

Syöttöpisteet kotijoukkueen maaleihin merkittiin Veeti Naakalle, Santtu Siposelle ja Aapo Hämäläiselle.

  • Pettynyt fiilis, voitto olisi ansaittu, Aleksi Matikainen harmitteli.

Josba on runkosarjassa yhdeksäntenä. Taistelu jatkopeleihin ja kahdeksan parhaan joukkoon jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

  • Hyvä taistelu meiltä, mutta näköjään tarvitaan toisilta apuja pudotuspeleihin, Väisänen tunnusti.