Tue Sinäkin Josba Junioreiden toimintaa Veikkauksen verkkokumppanuuden kautta

Hyvät seuramme kannattajat, tukijat ja pelaajien vanhemmat!

Pelaaminen seuran sivuilla olevan verkkokumppanuuslinkin kautta on todella nopeaa ja helppoa.
Jos käytät muutenkin vaivatonta Veikkauksen nettipalvelua, miksi et samalla tukisi Josba Junioreiden toimintaa.

Nettisivuillla oleva verkkokumppanuuslinkki kannattaa tallentaa tietokoneen tai puhelimen suosikkilistaan – näin pelaaminen on kätevää ja tuot tukesi Josban junioripelaajille!
Tätä palvelua kannattaa tarjota kaikille sukulaisille ja tuttaville, jotka ovat 18 vuoden ikäsiä.

Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen tietokoneellasi:
1.Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuramme nettisivulla.
2.Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus. https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715951
3.Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.
4.Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.
5.Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seuramme saa kaikista pelaamistasi peleistä pienen palkkion!

Näin helposti klikkaat tukea seurallemme puhelimella tai tabletilla:
1.Mene seuramme sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria
2.Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seuramme partnerID. https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715951
3.Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille.
Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhone, Android, Nokia/Windows Phone
4.Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraamme.