TPS Josban vieraaksi

Kovassa iskussa oleva TPS saapuu launtaina klo 17. 00 alkavaan liigaotteluun Josban vieraaksi Joensuu Areenalle. Muutaman maajoukkuemiehenkin saanut TPS on kerännyt viimeisessä neljässä pelissä 7 pistettä, kun Josba taas samassa ajassa on kaapinut kolme pistettä.

Turkulaisten riveistä kannattanee mainita Miko Kailiala 31+13 sekä Teemu Aaltonen 11+22 tehoilla. Josban paras pistemies on Perttu Puska 16+ 8 sekä kakkosena Tatu Könönen 11+11 pistein.

Josban loukkaantumislista on edelleenkin pitkä kuin nälkävuosi: Joona Gröhn, Mikael Ahponen ja  Henrik Kinnunen ovat varmuudella poissa kokoonpanosta.  Lisäksi Sami Matikainen on reisivamman vuoksi pois pelaavasta miehistöstä. Otto Moilasen selkävaivat ovat jatkuneet jo muutaman kuukauden, Markus Ketosen ja Pauno Kajoksisen jalkavaivojen lopullinen tuomio selviää lauantaiaamuna. Lisäksi Simon Stäuffer on palannut Sveitsiin sekä Lauri Laukkanen Lebaan vähäisen peliajan sekä loukkaantumisten aiheuttamien harjoituskatkojen vuoksi. Siis kymmenkunta miestä on pois kauden aloittaneesta kokoonpanosta.

Josba saa jalkeille kuitenkin kolme täyttä kentällistä eikä poissaolot tule vaikuttamaan siihen, että jokaisesta pallosta taistellaan aivan viimeiseen asti. Tilanne on Josban kannalta tukala sarjan viimeisenä (Ilves kaksi pistettä edellä), joten nyt jos koskaan tarvitaan sitä kuudetta kenttäpelaajaa katsomoon kannattamaan omia joukkoja.

Karjalaisen isännöimä ottelu alkaa siis lauantaina klo 17 Joensuu Areenalla.

Tervetuloa!