Tehoton Josba B 1 hävisi HU 46:lle 4-6

Josban B 1:n pisteputki katkesi sunnuntaina, kun HU 46 kävi nappaamassa pisteet josbalaisten nenän edestä. Josba laukoi kohti HU:n maalia 31 kertaa, mutta vastustajan maalivahti Eemeli Vainio torjui vedoista 27. Ikävä kyllä kyseessä ei ollut pelkästään Vainion taidokkuus, vaan yksinkertaisesti Josba oli sekä huolimaton että tehoton maalintekotilanteissaan. Vaikka Josban maalivahti Turuselle kertyi vain 12 torjuntaa, ei maaleja voi hänen piikkiinsä laittaa- HU oli vain erittäin taidokas maaleissaan. Etenkin Rasmus Kainulainen (2+2) oli alati vaarallinen.

Josbalta puuttuivat kokoonpanosta kuumeinen Miika Moilanen sekä nuorten maajoukkueessakin pelaava Niklas Räty, joka jätettiin pois varotoimenpiteenä pikkuvamman vuoksi. Ilman heitäkin olisi noin useasta maalipaikasta pystyä leipomaan tarvittavat osumat ottelun voittoon.

Josban tehokkain oli Eetu Lehtiniemi (2+1), joka on kevään lähestyessä päässyt melkoiseen lentoon pisteiden muodossa. Muulla joukkueella ruuti oli sunnuntaina melko märkää.

Ensi viikonloppuna vieraskiertueella (Classic, Oilers) selviää Josban lopullinen sijoitus runkosarjassa- mahdollisia ovat kaikki sijat 3-6. Joka tapauksessa on selvää, että Josba pelaa ikäluokkansa parhaiden kanssa keväällä play off- pelejä. Otteluiden ajankohdista kerrotaan nettisivuillamme.

Tehotilastot

Josba

Pelaajat
Nro Pelaaja M S P
50 Lehtiniemi Eetu 2 1 3
19 Kuittinen Eetu 0 2 2
27 Juvonen Samu 1 0 1
21 Toivanen Juuso 1 0 1
47 Ruokonen Eemeli 0 1 1
Maalivahdit
Nro Pelaaja Torjunnat PM T%
1 Turunen Mirko 4 + 4 + 4 = 12 6 66.7%