Suuret Kiitokset – Josba Kumartaa!

 

Edustusjoukkueen kausi 2016-2017 oli kokonaisuutena onnistunut. Tavoite oli päästä pudotuspeleihin ja se toteutui. Välieräpaikkakin oli tosi lähellä, kaksi jatkoaikatappiota jäi tietysti harmittamaan.

Kaksi vaivaista maalin peliä! Kumpi tahansa olisi voinut kääntyä toisinkin, mutta this is sport!

Kausi oli kaksijakoinen. Syksy oli vaikea eikä peli löytänyt uomiinsa. Mutta sitten kun se napsahti osui ja upposi. Kevätkausi oli yhtä juhlaa. Kymmenestä pelistä seitsemän voittoa, kaksi tasuria ja yksi tappio, sekin maalilla.

Kiitos Joukkue hienoista hetkistä!

Nyt katseet on käännetty jo tulevaan. Hetki huilataan ja sitten uusi päävalmentaja Santeri Raatarila luukuttaa joukkuetta kohti uutta kautta. Kenties ensimmäisiä uutisia kuullaan jo näillä lumilla.

Josba ry ja miesten edustusjoukkue kiittävät kaudesta kaikkia tukijoitaan nöyrin mielin.

Kiitos pääyhteistyökumppaneillemme, Joensuun kaupungille, PKO:lle, Abloylle ja Fat Pipelle sekä kaikille muille kumppaneillemme.

Kiitos faneille ja katsojille, kiitos RED-katsomo ja kausikorttilaiset.

Suuret kiitokset myös omalle talkooväelle. Kiitos Jussi Nevalaiselle kuulutuksista, Timo Iivoselle videoista ja ihanille Josban naisille lipunmyynnistä.

Kiitos toimitsijatiimille runsaista toimitsijatöistä.

Kiitos juniorijoukkueille ja niiden pallopojille, kiitos Jopetin järkkäreille ja Marko Sivosen mattoryhmälle. Kiitos Liisalle ensiavusta. Keimolle kiitos yli 70 jutusta.

Kiitos Katja Väyrysen kahviotiimille, kiitos Leenalle väliaikaohjelmista ja toiset kiitokset vielä ohjelmien esittäjille, lukuisille joensuulaisille urheiluseuroille ja harrasteryhmille.

Kiitos Tanjalle kaikista muista töistä, jotka kaikilta muilta jäivät tekemättä.

Kiitos Areenan henkilökunnalle järjestelyistä ja kaikesta avusta.