Sunnuntaina Suomen cupia Rantakylässä

Josba pelaa lauantaina Divaria ja sunnuntaina Suomen cupia. Tästä tilanteesta Reijonen laittoi muuten syyskuussa pallon ylämummoon.

Josban edustusjoukkue pelaa sunnuntaina Suomen cupissa pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon. Vastustajaksi valikoitui Divarista tuttu Rangers Kirkkonummelta.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Rantakylän urheilutalolla (Pataluodon koulu) ja myös poikkeukselliseen aikaan kello 13. Pelipäivänä ei Joensuusta löytynyt muuta kenttää.

Suomen cupissa on ennen viikonloppua vielä 16 joukkuetta. Mukana on seitsemän liigajoukkuetta sarjan kärkipäästä, divarijoukkueita ja muutama myös kakkosdivisioonasta. Jokaisesta otteluparista jatketaan voitolla seuraavalle kierrokselle.

Suomen cupin ottelut pelataan poikkeavasti kolmena 15 minuutin eränä. Erätauot ovat 10 minuuttia.

Kausikortit ja RED-kortit ovat voimassa Suomen cupin otteluissa, mutta vapaaliput eivät. Lippujen hinnat 10 euroa aikuisilta ja viisi euroa muilta. Alle seitsemän vuotiaat ja yli 70 vuotiaat ilmaiseksi. Katsomotilaa on rajoitetusti, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa.

Joukkueet ahtaalla

Tiukan sarjaohjelman keskellä pelattavat cupin ottelut ovat joukkueille haasteellisia.

  • Meille tulee kuudes peli 24 päivään ja se on kova rypistys, kun keskimäärin joka neljäs päivä pelataan täydellä teholla, Josban valmennustiimi muistuttaa.

Lisähaasteita tuovat vielä loukkaantumiset. Edustusjoukkuetta ovat vaivanneet nilkka-, selkä- ja polvivammat.

  • Moni mies on pelannut puolikuntoisena. Kummoista flunssa-aaltoa tämä ei enää kestä.

Lauantaina Josba pelaa kello 18 Liikuntakeskus Energyllä Raatekankaalla. Vastaan tulee divarikierroksella Erä-Viikingit Akatemia.