SSV Josbaa parempi alussa ja lopussa

SSV:n Juho Järvinen oli jälleen täyttä rautaa Josba-maalin edessä. Kuva: Tuomo Kallonen.

Josbasta ei ollut haastamaan sarjan kärkisijoista kamppailevaa SSV:tä. Sunnuntain kotiottelu alkoi jälleen heikosti ja tällä kertaa selvä tason nostokaan ei riittänyt. Pisteet lähtivät viikinkien mukaan maalein 2-9 (2-4, 0-1, 0-4). Mikäli Joensuussa halutaan tällä kaudella pelata pudotuspelejä on jäljellä olevasta kolmesta pelistä voitettava ainakin kaksi.

Ottelun kulku:

Josballe alku ei ollut lupauksia herättävä. Mielettömällä liikkeellä pelannut SSV siirtyi 0-3-johtoon jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen ja Josba näytti jo lyödyltä. Erän puolen välin jälkeen ottelu alkoi kuitenkin siirtyä yhä enemmän vierailijoiden päätyyn mikä tuotti lopulta myös tulosta. Sankarin viittaa pääsi tällä kertaa sovittamaan Aapo Mutanen, joka toi kotijoukkueen maalin päähän parin minuutin välein syntyneillä maaleilla. SSV meni kuitenkin vielä kahden maalin johdossa erä-tauolle.

Toinen erä oli ottelun tasaisin, vaikka SSV pääsi jo 2-5-johtoon ajassa 22.32. Peli aaltoilin molemmissa päädyissä ja myös paikat menivät aikalailla tasan. Erän jälkipuoliskolla molemmat pääsivät kokeilemaan myös ylivoimaa, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Josban kiroksi osoíttautui jälleen kerran tehottomuus hyökkäyspäässä.

Viimeisessä erässä ei ihmeitä enää nähty. Peli aukeni jälleen hieman ja tämä näkyi kotijoukkueen repsahtamisena. SSV viimeisteli tasaisin väliajoin ja vei erän nimiinsä selvästi 0-4. Tuli kaikilla ilmeisesti kiire Suomen peliin.

Päivän säväyttäjä:

Aapo Mutanen oli jälleen hyvällä pelipäällä, pienen suvantovaiheen jälkeen. Kaksi maalia lyhyessä ajassa piti koko joukkueen pelissä mukana ainakin vielä toisen erän ajan.

Loppukaneetti:

Päästääkseen pudotuspeleihin tarvitaan nyt jo rutkasti työtä ja hieman apuja muiltakin. Se on selvää, että seuraan viikonlopun vieraspelit Happeeta ja Erää vastaan ovat jo melko ratkaisevia. Jos molemmat hävitään ei pudotuspelimahdollisuuksia enää käytännössä ole.

Tilastot
Tiedotustilaisuus