Sarjan ennakkosuosikki Josban vieraaksi lauantaina

Hämeenlinnan Steelers tulee tarkistamaan Josban kunnon Joensuu Areenaan lauantaina 14.11.2015 klo 16 alkavaan otteluun.

Steelersiä veikkailtiin liiganousijaksi Divarin ennakkoveikkailuissa ja tällä hetkellä joukkue onkin viiden ottelun voittoputkessa. Steelersin syömähampaana toimii viime vuonna Divarin eliittiin noussut nuorten maailmanmestari Ville Lastikka, joka majailee Divarin pistepörssissä jaetulla kärkisijalla 23:lla pisteellään yhdessä Porin Karhujen (Josban sunnuntain vastus Porissa) Benjamin Lepolan kanssa. Steelersin Nico Jonaeson komppaa Lastikkaa 17:llä tehopinnallaan Josban pörssin kärkimiesten tehojen ollessa Samu Juvosella 14 ja Eetu Sorvalilla 11. Tuleeko Lastikan pitkä kanttirannari tutuksi myös joensulaisille, vai saadaanko pistehirmut kuriin, se nähdään lauantai iltapäivällä Mehtimäellä.

Josba koki kauden 1. tappionsa viime viikonloppuna ÅIF:ää vastaan haluttoman ja sekavan peliesityksen jälkeen. Toki suoritukseen vaikuttivat monet poissaolot sekä itse pelitapahtumassa että etenkin harjoitusviikolla. Lisäksi on hyvä muistaa, että jokainen voittoputki katkeaa joskus, ja että Josban alkukauden aiempi suorittaminen on ollut ennakkokaavailuihin nähden erinomaista.

Tällä viikolla joukkue on keskittinytkin viisikkopelaamisen saloihin ja latautuu viikonlopun vaativiin peleihin. Steelers on tasoltaan aivan Divarin ehdotonta huippua, ja Josba tarvitsee lauantaina kaiken mahdollisen tuen kotiyleisöltään. Tarjolla on parasta salibandya ja yksilöitä mitä Divari tarjoaa, joten saavu paikalle nauttimaan hyvästä pelistä ja kannustamaan punaisia.

Tervetuloa!