SALIBANDYN JUNIORISEUROJEN SUURIMPIIN LUKEUTUVA SEURA ON SYNTYNYT 1.4.2014!

Pohjois-Karjalan alueen pitkään odotettu salibandyseurojen yhteistyö on saatu tukevasti päätökseen ja meillä on ilo ilmoittaa, että lähes kaikki alueen juniorit saadaan saman seuran alle. Junioriseuran koko on alkuun ainakin n. 700-900 junioria, jolla kolkutellaan Suomen suurimpien salibandyseurojen juniorimääriä. Asia vahvistui viimeinen kun Kontiolahden Leba sai liiton erityisluvalla naisten SM-sarjapaikan, joten Leba keskittyy jatkossa pääsääntöisesti naisten liigajoukkueen pyörittämiseen sekä miesten divariin, jossa vielä karsinta pelit ovat kesken. Leba tiedotti asiasta nettisivuilla.

Uuden seuran toiminnasta vastaa kaikkien seurojen yhteinen parlamentti, jonka puheenjohtaja haku on käynnistetty välittömästi. Puheenjohtaja valitsee sitten oman tiiviin kolmen hengen tiiminsä, kuten joillakin seuroilla ja isolla naapurivaltiollamme on ollut nykyään tapana. Näin toiminnasta saadaan erittäin joustava ja läpinäkyvä kaikille toiminnassa mukana oleville. Tästäkin uutisoimme tarkemmin, kun asia on selvinnyt.
Seuran toiminimi on vielä hakusessa, mutta on tarkoitus perustaa osakeyhtiö, koska uuden seuran tavoitteena on perustaa oma neljä salibandykenttää käsittävä halli katsomoineen ja edustustiloineen, jossa pääsemme nauttimaan jo tulevalla kaudella Suomen huippusalibandystä. Tonttineuvotteluita olemme käyneet hyvässä hengessä Joensuun kaupungin ja Kontiolahden kunnan kanssa. Alkuun yhtiön nimeksi on ehdotettu JOS-LE-BA Oy:tä, mutta muidenkin alueen seurojen suuren yhteistyö halukkuuden ja kiinnostuksen vuoksi tuosta nimestä luovutaan ja tulemme järjestämään nimikilpailun, jonka palkintona nimikilpailun voittaja pääsee seuraamaan tulevia Göteborgin salibandyn MM-kisoja kymmenen parhaan ystävänsä kanssa. Kilpailusta ilmoitetaan myöhemmin nettisivuillamme tämän päivän aikana ja se sulkeutuu ennen puolta yötä, joten ole valppaana, että ehdit käydä tekemässä nimiehdotuksen Josban nettisivuilla!
Tänään illalla järjestetään Areenalla klo 18 alkaen suuri juhla, jonne on kutsuttu salibandyn tunnettuja pelimiehiä mm. Mika Kohonen, Janne Tähkä, Rickie Hyvärinen ja lähes puolet Suomen maajoukkueryhmästä sekä toimihenkilöistä ovat myös paikalla. Yllätysesiintyjät ovat myös tiedossa ja illan pääesiintyjän yhtyeessä soittaa mukana myös tunnettu salibandypersoona Lenni-Kalle Taipale sekä tilaisuuden juontaa nykyisin Formula lähetyksissä mukana oleva Oskari Saari, joka jättää jopa tulevat Bahrainin F1-osakilpailut väliin tämän meidän juhlan vuoksi. Tuhat ensimmäistä pääsee ilmaisin sisälle!!!
Tarkempi info tulee näkymään tänään nettisivuillamme.