Rentoutta ja Reijosen vitsejä

Jesse ahkeroi mattotalkoissa Areenalla.

Josban maalivahti Jesse Huurrekorpi on osallistunut joukkueen fysiikkareenien suunnitteluun ja toteutukseen harjoittelukaudesta alkaen. Nyt kauden kääntyessä kevättä kohti on aika arvioida työn onnistumista.

  • Pyrittiin vaikuttamaan siihen, että juoksukunto ei lopu missään vaiheessa kautta tai peliä. Tähän mennessä voi olla siihen tyytyväinen, Jesse kiittelee.

Joukkue on pelannut huomattavan määrän tiukkoja maalin pelejä tähän mennessä. Kaikkiaan maalin pelejä on ollut peräti yksitoista kappaletta, käytännössä puolet pelatuista otteluista. Maalilla on voitettu kuusi kertaa ja hävitty viisi kertaa.

  • Mielestäni pelit antavat kuvan Divarista, erittäin tasainen sarja jälleen. Itse joukkueena ollaan pidetty pelit yleensä tasaisena, ja pelattu voitosta lähes joka pelissä loppuun asti.

Josba taistelee jälleen kerran pudotuspeliviivalla jatkopaikasta. Jäljellä on runkosarjassa vielä kuusi matsia – kolme kotona, kolme vieraissa – ja pisteitä tarvitaan.

  • Riittävä voitontahto ja rentous, niin saadaan tarvittavat pisteet kasaan, Jesse paaluttaa.
  • Uskoisin, että pelaajilla näkyy extralatinkia niin reeneissä kuin peleissäkin, kun alkaa olla panosta enemmän.

Tulevana viikonloppuna edustusjoukkue matkustaa pääkaupunkiseudulle. Vastassa on lauantaina M-Team ja sunnuntaina SB Vantaa.

– Kuuden pisteen lisäksi odotellaan, josko Matikainen tarjoisi taas pullakahvit illalla hotellilla. Reijonen saattaa kertoa myös hyviä vitsejä, Jesse odottaa.