Pisteet menetettiin kolmessa sekunnissa

Kinnunen onnistui Pirkkoja vastaan puolustuksessa. Kuva harjoituksista.

Josban pistepussi ei karttunut lauantain divarikierroksella Pirkkalassa. Kotijoukkue Pirkat oli maalin verran parempi lukemin 6-5 (2-0,1-3,3-2).

  • Tasainen ja melko laadukas salibandyottelu, jonka kumpi tahansa olisi voinut voittaa. Meillä oli pelissä jälleen hyviä hetkiä, mutta vastustaja oli vähän onnekkaampi ja parempi, Josban valmennustiimi muotoili.

Avauserässä Josba oli isäntiä jäljessä, mutta toisessa ja kolmannessa erässä Josba vei peliä. Punamustat tulittivat vastustajan maalille toisessa ja kolmannessa erässä 20 laukausta, puolet Pirkkoja enemmän. Josba nousi ensin tasoihin ja paineli kolmannessa erässä 44. minuutilla 3-5 johtoon.

  • Ryhdyttiin liikuttamaan palloa hyvin. Puolustus saatiin toimimaan, varsinkin Jesse Reijonen ja Henrik Kinnunen pelasivat alakerrassa hyvän pelin, valmennus kehui.

 Sitten 45. minuutilla tuli musta hetki.

  • Tippuiko siinä jalka kaasulta vai mikä lie tullut. Kaveri teki vastaiskusta ja suoraan aloituksesta tasoihin. Ei pystytä pitämään peliä tällä hetkellä kasassa johtoasemassa. Pelattiin ratkaisuhetkillä typerästi, kapteeni Juho Väisänen manasi.

Pirkat onnistui tasoittamaan pelin minuutissa. Maalit syntyivät lopulta vain kolmen sekunnin sisällä.

  • Siinä oli meillä kenttätasapaino pielessä, liikaa intoa hyökkäyksissä ja pari nukahdusta. Vastustajan voittomaali syntyi samanlaisesta virheestä.

Josballa on edessä kahden viikon ottelutauko. Viikonlopun jälkeen Josba on sarjassa viidentenä.

Tehopisteet:

Tatu Havula 1+1, Jesse Reijonen 1+0, Teemu Kummunmäki 1+0, Elias Ikonen 1+0, Santtu Siponen 1+0, Aleksi Matikainen 0+1, Kasper Tähkä 0+1, Juho Väisänen 0+1, Jere Kaartinen 0+1.

Jesse Huurrekorpi 15 torjuntaa.