Oxdog on edarin uusi pääyhteistyöyritys

Kuvateksti: Veikka Forsström torjui reikäpalloja tuoreissa vermeissä.

 

Josban edustusjoukkue pelaa alkavalla divarikaudella Oxdogin varusteilla.

– Olemme tehneet johtavan salibandyvälinevalmistajan, Oxdogin, kanssa erittäin kattavan varustesopimuksen. Mielestäni se on yhtä hyvä kuin Josban parhaina liigavuosina, kiittelee Josban puheenjohtaja Antti Ruokonen.

Sopimus sisältää mailat, vaatteet  ja muut pelaamisessa ja valmentamisessa tarvittavat varusteet.

Myönteisesti edenneiden sopimusneuvottelujen taustalla on Josban ja Oxdogin  omistajan/perustajan, Marko Sompan pitkä tuttavuus molempien toimiessa salibandyssa jo 1990-luvulta asti.

Sompa on salibandyn EM-kultamitalisti vuodelta 1995 ja tuttu mies Josballe myös pelikentiltä hänen pelatessaan maajoukkueessa sekä salibandyliigaa esimerkiksi Tampereen Gunnersissa.

– Sompa tuntee josbalaisen kulttuurin ja tekemisen tyylin vuosikymmenten ajalta. Ja mekin tunnemme Markon sekä Oxdogin toimintatavat, joten molemminpuolinen luottamus on sataprosenttista.

Oxdogilla on Ruokosen mielestä joustava ja asiantunteva palvelu. Lopputuloksena on yksi parhaista yhteistyösopimuksistamme.

– Toivomme, että me olemme Oxdogin luottamuksen arvoisia  ja samalla itsekin menossa kohti Suomen huippua. Ja tietenkin Oxdogin välineillä, Ruokonen linjaa.