Otteluennakko: Josba – Classic

 

Josban kovat haasteet jatkuvat avausvoitosta huolimatta. Huomenna sunnuntaina Joensuuhun vierailulle saapuu viime kauden hopeajoukkue Classic, joka on myös tällä kaudella kirkkaimman perässä. Taidolla ja leveydellä varustettu Classic on ollut Josballe vaikea vastus jo pitkään sillä edellinen voitto tamperelaisista on yli viiden vuoden takaa. Nyt kuitenkin lähdetään kaatamaan tätä peikkoja ja jatkamaan voittojen tiellä. Ottelu alkaa Joensuu Areenassa klo 17.00.

Seuraa heitä:

Classic:

Nico Salo: Vasta 20-vuotiaan Salon meriitit ovat näkyvissä jo nyt, nuoresta iästä huolimatta. Joulukuun MM-kisoihin miesten maajoukkueeseen valittu puolustaja on vain yksi esimerkki vahvassa nousussa olevasta Classicin nuoresta polvesta.
Lassi Vänttinen: Tamperelaisten pitkäaikainen veteraani hyökkääjä on jälleen herännyt kauteen mikä on näkynyt myös joukkueen edellisissä peleissä. Lassin edellisen kolmen pelin saldo huikeat 7+3.

Josba:

Mikko Hallikainen: Alkukauden terveyshuolista kärsinyt Hallikainen on päässyt viime otteluissa todella hyvin mukaan. Vikkeläkinttuinen hyökkääjä on viilettänyt Puskan ja Kajoksisen rinnalla hurjaa vauhtia ja vauhti senkun kiihtyy tulevana Sunnuntaina
Pauno Kajoksinen: Josban tupla-pelaaja on ollut huonon alkukauden jälkeen aivan hirvittävässä vireessä. Neljässä edellisessä pelissä, nykyään laiturina pelaava Kajoksinen on mättänyt tehot 7+5.