NOLLASEISKOILLA ONNISTUNUT TURNAUSMATKA MIKKELIIN

Josban 07-joukkue teki sunnuntaina 9.4. turnausmatkan Mikkeliin Hatsinan järjestämään Ikioma Junioriturnaukseen. Tähän saakka joukkueemme on pelannut vuosikausia lähinnä vain Savo-Karjalan aluesarjassa, joten reissun keskeinen tavoite oli saada pelejä meille ihan uusia joukkueita vastaan, ja siinä samalla päättää tämä pelikausi mukavalla ja aiempaan nähden hieman erilaisella tavalla.

Matkasta tuli pojille ja meille aikuisillekin pitkä ja fyysisesti väsyttävä. Herätys kukonlaulun aikaan viideltä aamulla ja nukkumaanmeno illalla kotona venyi varmasti monilla puolilleöin. Mutta väsymyksen kestää, kun reissun tavoitteet täyttyivät hienosti!

Osallistuimme 17:llä pelaajalla ja kahdella joukkueella kahteen sarjaan. Nämä turnauksen nuorimpien sarjat pelattiin Karkialammen kuntotalossa, entisen varuskunnan alueella. Miljööstä huolimatta sotilaallinen järjestys oli aika kaukana, kun vauhdissa pelikentällä ja muutoin olivat tämän ikäiset pojat ja tytöt. 🙂

Tuloksellisia tavoitteita meillä ei tähän turnaukseen ollut. Emmehän edes osanneet etukäteen millään lailla arvioida tulevia vastustajia. Lähdimme pelaamaan omaa ja omannäköistä peliä. Siinä onnistuimme. Pelaajat tekivät hienoa työtä jokainen henkilökohtaisesti ja ennen kaikkea yhdessä joukkueena.

Lienevätkö järjestäjät osanneet ennakoida pelien kulkua ohjelmaa rakentaessaan, mutta molempien sarjojen sarjatilanteet tiivistyivät pelien edetessä niin, että meidän viimeisissä peleissä oli molemmilla kerroilla panoksena sarjavoitot. Loistavasti pojat taistelivat kaikki pelit loppuun saakka, ja sen ansiosta molemmat joukkueet pääsivät pokkaamaan kultaiset mitskut ja pokalit! Onnittelut tässäkin kaikille!

Toisen sarjan joukkueemme pelasi neljä peliä: KaPa-51 (tulos 8-0 meille), NST E-tytöt (10-0), LuFT vihreä (6-1) ja Hatsina (4-0). Toisen sarjan tiimillämme oli puolestaan kolme peliä: KaPa-51 (4-0), NST E-tytöt (7-0) ja LuFT (7-5). Osassa pelejä lopputulos oli numeroiden valossa aika selvä, mutta kentällä erot olivat monesti selvästi pienempiä. Vastustajat olivat osaavia joukkueita ja pelasivat hyvin.

Kiitokset pelaajille ja muille reissussa mukana olleille! Kiitokset hyville vastustajille! Ja iso kiitos turnauksen järjestäjille, selvästikin olimme tervetulleita turnaukseen!