Niko Ollilaisesta Josba Junioreiden uusi seuratyöntekijä!

Nikon kuva

Josba Junioreiden uutena seuratyöntekijänä aloittaa 5.6.2018 alkaen Niko Ollilainen.

Nikon vastuualueisiin tulee kuulumaan seuran hallinnollisten asioiden ohella salibandykoulutoiminnan kehittäminen.

Niko tulee toimimaan vastuuvalmentajana miesten A/akatemian ja B-poikien joukkueissa, minkä lisäksi hänet tullaan näkemään urheiluakatemian mukana sekä kehittämässä yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa seuran junioripolkuja.

Kausilla 2016-2018 Niko työskenteli vastuuvalmentajana Santa’s United:n edustusjoukkueessa ja tätä aiemmin viisi vuotta salibandykerhoissa. Lisäksi hän on kouluttanut seurassa valmentajia.Nikolla on salibandytaustaa pelaajana aina junioreiden SM-sarjoista aikuisten divari / 2 div joukkueisiin. Lisäksi hän suorittaa tällä hetkellä Salibandyliiton huippuvalmentajakoulutusta. Ammattikorkeakoulussa käydyn liikunnanohjaajakoulutuksen myötä hän pääsi perehtymään nuorten taitovalmennukseen monipuolisesti vetämällä Lapin urheiluakatemiassa taitoharjoituksia ja perehtymällään opinnäytetyössään lasten salibandyn taitovalmennukseen.

”Talvella alkoi syntymään ajatus maisemanvaihdoksesta ja samalla kaipasin uusia haasteita. Maaliskuussa tuli vastaan tämä mahdollisuus ja asiat lähtivät nopeasti etenemään. Minulle tuli sellainen tunne, että Josba oikeasti haluaa minut, mikä teki päätökseni lopulta helpoksi. Ottajia olisi ollut muuallakin, mutta Josba pystyi tarjoamaan sellaisen kokonaisuuden, josta ei voinut kieltäytyä.”, Niko kertoo.

”Josbassa on pitkät perinteet ja hyvä tekemisen meininki päällä, joten on mahtava päästä tekemään töitä seurassa ja pelaajien kanssa, joilla tavoitteet ovat korkealla. Oma tavoitteeni on rakentaa pelaajien kanssa laadukas arki, missä heillä on edellytykset kasvaa urheilijoina. Joensuuhun saavun hyvillä fiiliksillä ja odotan innolla, että pääsemme paiskimaan hommia yhdessä.”

Josba Junioreiden puheenjohtaja Jarkko Ronkainen on erittäin tyytyväinen, että seura sai rekrytoitua laajan kokemuksen ja koulutuksen omaavan seuratyöntekijän. ”Nikosta huokuu into tuoda osaamistaan meidän junioripuolelle ja hän näkee oivan mahdollisuuden kehittää seuran junioritoimintaa ja hallinnollista puolta yhdessä Valmennuspäällikön kanssa.”

”Minulla on kova tahto päästä kehittämään Joensuun salibandykulttuuria, ja tässä työssä pääsen tekemään sitä ruohojuuritasolla, missä siihen pääsee parhaiten vaikuttamaan.” Niko kertoo.

Toivotamme Nikon tervetulleeksi Josba Junioreiden toimintaan!

Karjalaisen juttuun tästä