Naisten II-joukkueen pelit Outokummussa

Naisten II-joukkue pelasi kaksi peliä Outokummussa 29.1 sunnuntaina.

Pelikamu ylös ja menoks!
Pelikamu ylös ja menoks!

Josba kiri parin maalin taka-ajoasemasta Welhot kiinni.
Josba kiri parin maalin taka-ajoasemasta Welhot kiinni.

 
Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa OuPa, joka on tällä kaudella tavattu jo pari kertaa. Otteluun lähdimme voittamaan kaksinkamppailut, ei luovuta pallosta- asenteella, nopeilla avauksilla ja runsailla laukauksilla. Peli päättyi luvuin 3-1 OuPan hyväksi. OuPan maalivahti torjui hyvin, mitä pystyi, ja OuPa pystyi taas tilanteistaan tekemään maaleja. Tappiosta huolimatta pystyimme olemaan tyytyväisiä siihen, että harjoituksien tulokset hyökkäyksissä alkoivat näkyä.
 
PISTEET: TIIA TURUNEN 1+0, ANNI NAKARI 0+1
 
 
Pelien välillä oli tunti aikaa ja vastaan asettui SB Welhojen tyttöjoukkue. Tytöistä tiesimme kohtaamisiemme jälkeen, että tytöt ovat nopeita, taitavia pallon kanssa ja pelikuviot ovat hallinnassa. Tämä peli päättyi tasan 3-3. Kahden maalin tappiotilanteesta pystyimme kääntämään pelin ja pelaamaan tasapelin.
 
PISTEET: ANNI NAKARI 1+0, PINJA TOIVANEN 1+0, TIIA TURUNEN 1+0, SANNA NEUVONEN 0+1, JENNI TURUNEN 0+1, SAILA LATUKKA 0+1
 
 
Hyvillä mielin maanantaina takaisin harjoittelemaan! Harjoiteltavaa riittää, mutta kehitystä on tapahtunut ja saimme taas tuleville viikoille vinkkejä siitä, mitä pitää parantaa. Pelit kovenevat, kun kausi lähenee loppuaan.

 
 
Kirjoittaen: Erja Luukkanen, puolustaja