Naisten edustus: Sarjavoitolla jatkokarsintoihin

 

Runkosarjan viimeinen turnaus 4.3`18 kalakukko kaupungissa, Kuopijossa

Tätä päivvee olttiin tuas ootettu kun kylän vanahan piian naimissiin männöö…Eli tosi kovasti, olihan kysseessä pelipäivä ja se on aina juhlapäivä!

Kokkoonnuttiin totuttuun tappaan urkkatalon parkkipaikalla uamutuimmaan eli suht hyvissä ajoin.Kolomella autolla olttiin starttailemassa ja sekös aihheutti härdellii kun joku ei pystyny istummaan selekä mänösuunttaan (semmosta paikkaa ei ees ollu), toinen ei pystyny hyppimmään takapenkkien yli (niinkään ei tarvinnu tehä), joku halus etteen ja joku taakse….ja voi tsiisus!No sit kun olttiin melekkein koko katras suatu survottuu autoloihin niin matka suattiin aluilleen.

300 metrin ajon jaläkkeen ruvettiin miettimään jotta mahtokohan kaikki muuten olla kyyvvissä… ; ) Ja sit joku vihmerä tajus huolesttuu meijän joukkueen fiksuimmasta eli toisesta maalivahista,Ällästä. Ei muuta kun soittoo perrään jotta ”missä oot?No kotona…Aijjaa,no myö kun jo lähettiin!” No mutta hätähän ei ollu minkkään näkönen kun meijän nivusvaivanen teki u-käännöksen ja vieläpä siis oikkeeoppisen,rampilta ylös ja toista ramppii alas ja kiiti Kiiallaan hakemmaan maalivahin jousilleen! Ja joukkue oli kasassa.

Matka mäni muutammoo vasemmalle ja oikkeelle kaartuvvoo mutkkoo mutkitta…Ja perillä ollaan.

Sit pistettiin popit soimmaan, jokkainen rusttaili päivän tavotteesa tussitaululle ja keskittyminen peleihin oli alakanu.

 

Josba – FB Factor

Ensimmäisseen pelliin asettu vasttaan FB Factor. Tiedostettiin jotta pelistä tulloo tiukka ja herreillä pittää olla heti ekasta sekunnista lähtien, niinku tietysti jokaisessa pelissä. Ja niinhän myö olttiin herreillä, hyvä kun kerkis ees kissaa sanommaan kun Anniina Karjula tälläs ekan ja Josban ainokaisen ajassa 00:37!

Siinäpä se eka erä meni aika pitkälle kesyttäissä palloo parketilla ja tunnustellessa jotta mitenkä se vastustaja pelovvaa.

Alaku tahit kun pelliin tiijettiin niin jatkettiin samalla sykkyilyllä toinen erä jossa vastustaja sai kavennuksen aikkaan erän alakupuolella, tilanne siis 1-1.

Kolomas erä ei tuonu lopputuloksseen muutosta vaikka hyviä tilantteita synty molemppiin päihin! Pistteet siis tasattiin.

 

 

Josba – TuuU

Toinen peli ja vastaan asettu Tuupovaaran tytön tylleröt. Panosta ei tupiksen tyttölöillä ennee ollu,sillä sarjasijotus oli heillä jo tiijjossa jotenka aikasta vapautunein mielin,mailloo puristamatta pystyvät lähtemmään haastammaan meitä…Ja sen ne muuten tekivät. Kuulin huhhuu, jotta olivat piättänneet ennen pellii voittaa Josban edes kerran tällä kaudella ja se hetki oli nyt.

Mutta kuinkas kävikään…

Peli oli tasasta viänttöö aina tuonne kolomannen erän puolen välin tietämille, kunnes vastustajalle vihellettiin viijen minuutin jäähy huitomisesta.

Meijän tytöt käytti tilaisuuden hyödyks ja tyrkkäs vitosen aikana kolome maallii ja suattiin huokasta.

Peli päätty 5-3.

 

Turnaus kiteytettynä eli lyhykäisyydessään: Paljon onnistumisia laajalla rintamalla ja hyvä tekemisen meininki, periks ei annettu missään vaihheessa…Tästä on hyvä jatkkoo kohti uusia seikkailuja!

Onnistunneen päätösturnauksen myötä, joukkue voitti oman lohkonsa ja sai yhen lähtöpisteen jatkoturnaukseen.

Ensimmäinen tavoite siis täyttyi ja nyt on katseet käännetty jo seuraavaan vaihheesseen…Eli tarina jatkkuu 18.3`18 Hämeenkoskella. Ja sekös jos mikä on aivan mahtavvaa!!!