Naisten edustuksen kausi jatkuu sunnuntaina Iisalmessa

Josban naisten alkukauden hidastempoinen ottelurytmi saa kolmannet askeleensa sunnuntaina Iisalmessa. Sunnuntaina on luvassa sarjan kärkikamppailu, kun yhden tappion kärsinyt Josba kohtaa sarjaa johtavan Tuupovaaran Urheilijat. Päivän toisessa ottelussa Josbaa vastaan asettuu kolme tasapeliä ja vain yhden tappion alkukaudella ottanut Joroisten Jyske. Iisalmen pelien jälkeen 2-divisioonan Savo-Karjalan lohkosta on pelattu hieman yli kolmannes.

Savo-Karjalan lohkon tilanne:

1

TuuU

4

3

1

0

22

14

8

7

2

SB Welhot

4

3

0

1

17

12

5

6

3

Josba

4

3

0

1

18

10

8

6

4

JorJy

4

0

3

1

15

16

-1

3

5

Ulma

4

0

1

3

9

19

-10

1

6

SB Welhot II

4

0

1

3

7

17

-10

1

(http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-sk-n2d-06/1373)

Josba kohtaa sarjakärjessä viilettävän TuuU:n ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjassa. Syksyn harjoitusottelussa Josba voitti TuuU:n nihkeällä esityksellä 3-2, mutta molemmat joukkueet ovat parantaneet peliään sen jälkeen. TuuU on kokenut ainoan pistemenetyksen Joroisten Jyskeelle, mutta hoitanut muut ottelut tehokkaalla maalinteollaan Inga Agosen ja Marjut Schindlerin johdolla. Josba aloitti kauden kolmella voitolla, mutta hävisi Joroisissa Welhojen edustusjoukkueelle lukemin 1-2. TuuU:ta vastaan on luvassa mielenkiintoinen kamppailu, koska TuuU osaa pelata pienelläkin pelaajamäärällä järkevää peliä kokeneiden pelaajien johdolla. Kaikki viime kauden kolme kohtaamista päättyivät TuuU:n voittoon, mutta nyt Josba lähtee hakemaan uuden tulemisen ensimmäistä sarjaotteluvoittoaan TuuU:n taitureista.

Joroisten Jyske on aloittanut kautensa tasaisesti: joukkueen ainoa tappio tuli kauden avausottelussa juuri Josbaa vastaan, mutta sen jälkeen Jyske on pelannut tasapelit Ulman, Welhojen 2-joukkueen sekä TuuU:n kanssa. Jyskeen peli on ollut alkukaudella jälleen vahvasti Elmiina Toroi-Räisäsen ja Niina Savolaisen varassa, mutta taustalta löytyy tarvittaessa juoksuvoiman lisäksi myös ratkaisuvoimaa. Josba voitti kauden avauskohtaamisen Jyskettä vastaan niukasti 5-4, mutta nyt tavoitteena on puolustaa huomattavasti paremmin kuin Kuopiossa ja hyödyntää maalintekopaikat hyvällä tehokkuudella. Jyskettä vastaan voidaan odottaa mitä vain, myös Iisalmessa.

Nähdäänkö Iisalmessa sunnuntaina Minta ja Jasun tuuletuksia?
Nähdäänkö Iisalmessa sunnuntaina Mintan ja Jasun tuuletuksia?

Josba lähtee Iisalmeen ilman +/- tilaston kärkipuolustaja Hanna Möykkystä sekä vielä kuukauden Kreikassa majailevaa Saara Pölöstä. Kauden toinen kuukauden pelitauko on sujunut treenien osalta vaihtelevasti, mutta viisikkopelissä on nähty paljon myös positiivisia asioita. Pelit ovat toki eri asia kuin harjoitukset, mutta jos harjoituksissa nähtyä virettä ja yhteispeliä saadaan Iisalmessa näkyviin niin Josban naiset voi palata kotiin ison pistepotin kanssa. Vastustajat ovat sunnuntaina erittäin haastavat, joten huonolla pelillä kumpaakaan joukkuetta ei voiteta.

Iisalmen turnauksen otteluaikataulu:

11.00: SB Welhot II – Ulma
12.00: JorJy – SB Welhot I
13.00: TuuU – Josba
14.00: SB Welhot I – SB Welhot II
15.00: Josba – JorJy
16.00: Ulma – TuuU

Ottelut pelataan Iisalmen liikuntahallilla. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! 🙂

< 19.11.2016 >