Naiset 2. Joukkue Kauden aloitus 4.10. Kontiolahti

LeBa-96 II – Josba II, 2 – 3

Josban naisten kakkosjoukkueen ensimmäinen peli! Josban joukkue oli sähäkkä ja yleisilmeeltään positiivinen, hyvä Josba!

Peli alkoi Josban hallinnalla, kun LeBan pelaajat olivat vielä unessa. Josban avausmaali syntyi vain reippaan minuutin jälkeen, kun Hanna antoi täydellisen syötön maalin eteen spurtanneelle Lauralle. Pari minuuttia sen jälkeen oli Jennin vuoro vetäistä pallo maaliin. Kuin koristeeksi kakun päälle, Senni syötti Jutalle, joka liidätti tyylipuhtaan vedon keskiviivan tuntumasta. Pallo oli kolmannen kerran verkossa!

3 – 0 johdon jälkeen Josban ote hiukan lipesi, ja LeBa pääsi iskemään kahdesti. Salibandyssä on aina mukana pieniä muuttujia ja niitä piisasi myös tässä pelissä. Toisessa erässä Josballa oli liikaa pelaajia kentällä, ja LeBa pääsi pelaamaan muutamaksi sekunniksi ylivoimalla. Ylivoima kuitenkin loppui lyhyeen, kun LeBa otti kahden minuutin jäähyn maasta pelaamisesta. Helpolla päästiin, mutta pahin koitos oli kuitenkin vielä edessä.

Viimein LeBa heräsi, ja nälkäinen porukka kävi ahnaasti palloon kiinni. Josban naiset eivät kuitenkaan suostuneet taipumaan, ja vastustajan täytyi hyväksyä häviönsä. Ensimmäinen peli oli ohi, ja pisteitä tulostaulukossa kaksi! Erityismaininta Sailalle, joka siivosi maalia hämmästyttävällä draivilla.

 

 

Josba II – OuPa, 0 – 4

Ah ja voih!  Josban toisessa pelissä oli vastassa lujaa pelaava ja kovaa vetävä OuPa. Tasaisen alun jälkeen peli alkoi kääntyä yhä enemmän vastustajalle, kun Josban naisten jalka alkoi painaa. OuPa pääsi iskemään neljä kertaa. Tästähän maalivahti Elina ei suinkaan lannistunut, vaan kannusti kenttäpelaajia antamaan kaikkensa.

Pelin aikana paikkojen rakentelu ontui, mutta säpinä oli kova kummassakin päässä. Ihmiset lentelivät, mailat lentelivät. Lentelivätkö myös kirosanat? Sitä ottelupöytäkirja ei osaa kertoa. Josban pelin kenties sykähdyttävin hetki oli, kun Tiia sai aikaan loistavan kanttivedon.  Mutta ah ja voih, pallo kiiti hiukan ohi maalin.

Pelin viimeiset minuutit Josba pelasi kuudella viittä vastaan, mutta joukkue ei saanut viimeistä vaihdetta silmään. Pitkä päivä verotti voimia, ja ote lipsui todella. Viitosvaihteella porhaltava Hanna taas taisteli koko pelin ajan palloista viimeiseen asti. Naiset, nyt leuka rinnasta ja hannamaisella asenteella seuraavaan koitokseen!

 

Josban naisten kakkosjoukkueen seuraavat pelit otellaan 24.10. Siilinjärvellä, jossa vastaan asettuvat VarTa ja Veikot.

 

-Paula Haaranen, joukkueenjohtaja