Maanantaina nimettiin naisten edustusjoukkueen pelaajia ja pelattiin tasokas treenimatsi

Josban naisten edustusjoukkueen pelaajarinkiä täydennettiin maanantain treenien yhteydessä ja pelaajaringissä on nyt 16 kenttäpelaajaa sekä yksi maalivahti. Jo aiemmin nimettyjen pelaajien lisäksi joukkuetta täydennettiin viime kaudella Josban 2-joukkueen tehokkaimmalla pelaajalla Juulia Salomiehellä sekä LeBassa viime kauden pelanneilla Minta Kärkkäisellä ja Heidi Suomalaisella. Edustusjoukkueeseen liittyi myös Kuopion ja Oulun kautta Joensuuhun eksynyt Hanna Möykkynen sekä OuPassa 3.divisioonaa viime kaudella tehokkaasti pelannut Riina Pajarinen.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Lasse Korhonen on tyytyväinen edustusjoukkueen kokoonpanoon, joka on täynnä intoa, monipuolista osaamista ja potentiaalia kehittymään entistä kovemmalle tasolle. Myös 3.divisioonassa pelaava Josban naisten 2-joukkue saa jalkeille vahvan joukkueen, jossa on mukana paljon lahjakkaita ja motivoituneita pelaajia. 2-joukkueen valmentaja Jarno Turunen on tyytyväinen joukkueen kokoonpanoon ja näkee joukkueessa paljon potentiaalia. Jo tässä vaiheessa on selvää, että tuleva salibandykausi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen myös Josban naisten joukkueiden näkökulmasta.

Naisten edustusjoukkueen pelaajat löydät kokonaisuudessaan täältä: http://www.josba.fi/naiset-ja-tytot/naiset-edustus/

 

Treenimatsissa nähtiin tasokasta peliä.
Treenimatsissa nähtiin tasokasta peliä.

Maanantain yhteistreeneissä pelattiin myös kovavauhtinen kahden joukkueen treenimatsi, joka päättyi tasalukemiin 1-1. Maaleista vastasi ”Pulujen” osalta Merike Eskelinen, joka pisti pallon takanurkalta tyhjään maaliin Minta Kärkkäisen upeasta syötöstä. Ottelun tasoitti aivan pelin lopussa ”Kissojen” Riikka Heikkilä, joka laukoi pallon maaliin Laura Helmisen esityön jälkeen. Voittaja ratkaistiin rangaistuslaukauskilpailussa, jonka ratkaisijaksi tuli lopulta kissojen Taija Ahonen. Pelitapahtuma oli ajankohta ja olosuhteet huomioon ottaen melko vauhdikasta, joten tästä on hyvä jatkaa valmistautumista kohti tulevaa kautta.

Treenmatsin tähdistö:

*** = Taija Ahonen
** = Merike Eskelinen
* =  Nea Takkinen

< Julkaistu 23.8.2016 >