M3D: ottelu rapsaa eiliseltä

Josba junioreista koostuva joukkue pääsi maistamaan taas kolmosdivarin vauhtia kun vastassa Joensuun Liikuntakeskus Energyllä olivat Rökäletappio ja FB Jopa. Joukkueella oli kerrankin käytettävissään hyvä rosteri, jossa neljäs hyökkäyskenttä vuorottelen piti erän huilia molemmissa otteluissa.

Ensimmäisen ottelun vastus tiedettiin haastavaksi, kun he edellisessä pelissä ottivat Welhoilta pisteen tasurilla. Welhoilla sentään mukana oli tälläkin hetkellä ykkösdivarikokoonpanossa olevia pelaajia.
Läpi ottelun oli molemmilla hyviä paikkoja, mutta meidän viimeistely ei ollut terävimmillään. Ensimmäinen erä päättyi tasan ja oli hyvin tarkkaa pelaamista molemmin puolin. Toiseen erään kaveri sai pari helppoa maalia ja pääsi 3-1 johdossa viimeiseen erään.
Viimeinen erä taisteltiin miehekkäästi. Erän alkupuolella kaverille vihellettiin suhteellisen puhtaan pallon puolelta tapahtuneen riiston seurauksena rankkari, jonka vetäjä karkuutti lavastaan harhauttaessaa maalissa hyvin pelannutta Jamia.Hyvästä taistelusta huolimatta emme saaneet kavennettua peliä ja kaveri teki viimeisen tyhjiin ottelun päättyessä 4-1.

Rökäletappio-Josba2 4-1 (1-1,2-0,1-0)

Toisessa ottelussa oli aamupäivällä pistetilinsä aukaissut isäntäjoukkue FB Jopa.
Tämäkin ottelu etenei tasaisissa merkeissä Jopan mennessä ensin johtoon ja vuorotellen erän loppuun tilanteeseen 2-2, joista viimeinen tasoittava Jopalle YV:llä.
Toinen erä molempien paikoista huolimatta kaverille 0-2, joista viimeisin aivan viime sekunneilla. Saatiin tapettua yksi jäähykin mallikkaalla av pelillä.
Kolmannessa erässä alkoi vimmattu takaa-ajo, jossa paikkoja oli molemmin puolin kun aktivoiduttiin karvaamaan. Pikku hiljaa erän alun jäähystä huolimatta noustiin maalin päähän kun vajaa kolme ja puoliminuuttia oli jäljellä ja sitten vielä tärkeä tasoitus kun peliä oli jäljellä reilu minuutti. Kolisteltiin vielä tässä erässä ylärimaakin, mutta lopun tasoitus maistui pelaajille, kun ottelu päättyi lukemiin 4-4.

Josba2-FB Jopa 4-4(2-2,0-2,2-0)

Pelit paranee peli peliltä, kun nuorten pelaajien jännitys alkaa kadota ja uskotaan vaan omaan pelaamiseen. Fyysisyyteen vastattiin puhtaasti ja miehekkäästi ja varsinkin viimeisessä pelissä olisi voinut pilli soida hieman tiuhemmin myös vastustajan rikkeistä. Mutta puhtaasti ja kovaa pelasivat molemmat vastustajat ja kiitokset heille hyvistä peleistä.

Päivän onnistujiin lukeutui hyvin torjunut maalivahtimme Jami Ruuskanen (0+1) sekä ”ikämiehiin” kuuluva pistelinko ja samalla jäähykuningas Jami Huhtala (2+1 ja 4min) sekä Jere Könönen (2+0 ja 2min), Roope Kirjavainen (0+2), Samu Karvinen (1+0) ja Ville Heikkinen (0+1). Sekä erityismaininta koko joukkueelle tason nostosta viime turnaukseen verrattuna.

Kuvia Facebookin kautta lisää
Facebookiin tästä

Sekä sarjatilannetta tulospalvelusta.
Sarjatilanne ja pelatut pelit tästä