Lehtiniemen veljekset palaavat Josbaan

Juuso (vas) ja Eetu Lehtiniemi palaavat divaripeleihin. Arkistokuva.

Juuso (24) ja Eetu (24) Lehtiniemi palaavat Josban edustusjoukkueeseen. Edelliskauden he pelasivat Kipa-90:n kokoonpanossa 2. divisioonassa. Myös tällä kaudella miehet aloittivat Kipassa, mutta palaavat Josban vahvuuteen marraskuun aikana.

  • Kipassa tuli mukavasti onnistumisia ja se palautti oman peli-ilon pahaan pettymykseen päättyneen divarikauden 2018-2019 jälkeen, Eetu perustelee.
  • Päätöksen taustalla on Eetua kompaten peli-ilon löytyminen uudelleen ja toki on halua kokeilla vielä omia rahkeita korkeammalla sarjatasolla ja kovimmissa peleissä, Juuso pohtii.

Veljekset harmittelevat, että viime kausi lopahti koronan takia kesken ja tärkeimmät pelit kakkosdivarissa jäivät pelaamatta.

  • Oltiin Kipassa sarjajohdossa koko kausi, ja olisi tietenkin haluttu pelata ratkaisuottelut. Nyt se jäi kokematta.
  • Kiteen suuntaan täytyy antaa isoa kiitosta kuluneesta vuodesta. Meidät otettiin siellä hyvin vastaan, joukkue hitsautui yhteen ja löydettiin yhteinen sävel. Erittäin mukava kokemus, Eetu ja Juuso Lehtiniemi kiittelevät.

Miehet ovat käyneet satunnaisesti Josban harjoituksissa kesästä saakka, ja lokakuusta alkaen säännöllisemmin.

Josban valmennustiimissä veljesten paluu otetaan erittäin tyytyväisenä vastaan.

  • Josban hyvien pelillisten esitysten vastapainona on kuluvalla kaudella ollut heikko viimeistely, johon Lehtiniemet ahneina maalintekijöinä varmasti tuovat parannusta. Veljekset pelannevat divaria jo marraskuun puolen välin vierastuplaviikonloppuna, valmennus arvioi.