Kolme pistettä Lappeenrannasta

Jesse Huurrekorpi venyi arvokkaisiin torjuntoihin Lappeenrannassa. Kuva harjoituksista.

Josba jatkoi maalin pelejä myös sunnuntain divarikierroksella Lappeenrannassa, mutta tällä kertaa pallo pomppi joensuulaisille ja NST kaatui niukasti maalein 3-2 (2-0,1-2,0-0).

  • Hyvin äijät taisteli isolla sydämellä punaisen eteen. Puhuttiin ennen peliä, että taistellaan ketjukavereita ja joukkuetta varten. Huurrekorpi otti kiinni kaikki jämät mitä läpi päästettiin, kehui kapteeni Juho Väisänen joukkuettaan.

Josba meni avauserässä Jere Eiserbeckin (1+0) ja Santtu Siposen (0+1) maaleilla kahden maalin karkumatkalle. Syöttöpisteet kirjattiin Kasper Tähkälle (0+1) ja Aleksi Matikaiselle (0+1). Jesse Huurrekorvelle kertyi jo yhdeksän torjuntaa ja NST:n veräjällä Juha Ahtiaiselle tilastoitiin yksi ainokainen työtehtävä.

Toisessa erässä NST tasoitti pelin 2-2, toinen maaleista syntyi rankkarista. Josban valmennustiimi arvioi erän kauden heikoimmaksi.

– Oltiin pahasti purjeessa. Harvoin on oltu tuollaisessa myllytyksessä, mutta jollakin ihmeen konstilla saatiin pidettyä peli tasoissa. Me ei onnistuttu saamaan keskialuetta kiinni, valmennus murehti.

Erän viimeisellä minuutilla NST otti jäähyn ja sohi neljä sekuntia ennen summeria pallon omaan maaliin. Pallo putosi Josban vedosta maalialueelle ja lurahti siitä sisään.

Oma maali jäikin sitten Josban voittomaaliksi, koska kolmanteen erään ei syntynyt ainuttakaan varsinaista pöytäkirjamerkintää. Tilastoihin kirjattiin vain isäntien tyhjä maali, kun se yritti kuudella kenttäpelaajalla kavennusta vajaan minuutin.

Josba onnistui luomaan kolmannessa erässä jo hyviä tontteja. Taustalla olivat isot muutokset taktiikassa.

– Oltiin pahasti jäljessä niin tiputettiin karvaus alas ja yksinkertaistettiin avauspeliä. Se toimi ja saatiin peli haltuun.

Huurrekorpi pelasi mainion ottelun Josban maalilla ja torjuntoja kertyi kaikkiaan 23.

– Taisteluvoitto. Tiivis puolustuspeli ja loistava Huurrekorpi toivat pisteet Joensuuhun. Karjala on punainen, hehkutti varakapteeni Aleksi Matikainen kotimatkan alkaessa.