Kestääkö Josban Divaritaika ÅIF:n vierailun?

Muutama vuosi sitten Josba oli liigakarsinnoissa Sipoon ÅIF:ää vastaan. Silloisen tasaisen ottelusarjan voittajaksi saatiin Josba otteluvoitoin 3-1, vaikka jokainen ottelu olikin ns. ”maalin peli”.  Nyt vastassa on samainen sipoolaisryhmä, ja samoja pelaajiakin löytyy ÅIF:ssä, kuten esim. Matias Kuisma ja Miro Herlin.

ÅIF on sarjassa kahdeksantena kahdeksalla pisteellään, mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin pisteen edellä olevat Erä Akatemia ja LNM. Lisäksi ÅIF:lla on tähän asti vain kaksi tappiota ja nekin kärkiryhmiä LaSbia ja Blue Foxia vastaan, joten haastava peli on jälleen kerran Josballe luvassa.

Parhaita pistemiehiä ÅIF:ssä ovat Jyri Laine (14pst., 10 +4) ja Mikko Piippo (13pst. 6+7). Josban pistepörssin kärkinimistä puuttuvat Eetu Sorvali (nuorten maajoukkuekomennuksella) sekä Niklas Räty (alaraajavamma). Markus Otrosen ja Miro Kämäräisen loukkaantumiset estävät pelaamisen,  Eetu ja Juuso Lehtiniemen kuntoutuminen lauantaiksi on vielä arvoitus.

Josban mallikas alkukausi joutuu kokeneen Sipoolaisryhmän toimesta varmasti kovaan testiin, mutta hieno Josban kotiyleisö siivittänee joukkueen parhaimpaan suoritukseensa. Joka tapauksessa luvassa on jälleen kerran vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ottelu alkaa lauantaina klo 17 Joensuu Areenalla ja otteluun pääsee Karjalaisen Etukortilla kaksi aikuista yhden normaalihintaisen lipun hinnalla (2 aikuista 10e). Muut liput ovat normaalihintaisia.

Tervetuloa!