KeLy Josban vieraaksi lauantaina

Josban nuori joukkue on aloittanut hienosti divarikautensa, vaikka kahdessa ensimmäisessä pelissä on vastassa ollut sarjan kärkeen povatut Welhot ja LaSb. Josba johtaa sarjaa, vaikkakin ”lahjoitti” Lammille pisteen päästämällä neljä maalia viimeisen kolmen minuutin aikana viidellä kuutta vastaan pelin päättyessä lopulta 7-7. Toisaalta kaikki kunnia taitavalle LaSbille, sillä neljää maalia 6-5:lla kolmeen viimeiseen minuuttiin ei ollut sattunut ainakaan valmentaja Ruokosen 27 vuoden salibandyuralle.

Nyt lauantaina klo 17 vastassa on Oulun kupeesta oleva KeLy, joka nousi viime vuonna kakkosesta Divariin. Kyseessä on siis kahden eri suunnasta divariin tulleen joukkueen kohtaaminen- Josbahan tunnetusti putosi sinne liigasta.

Josballa on ollut tällä viikolla positiivinen ongelma: on ollut enemmän hyviä pelimiehiä kuin kokoonpanossa pelipaikkoja. Perjantaina olikin poikkeuksellinen peliosuus, jossa oikeasti taisteltiin pääsystä kokoonpanoon: voitolla peleille ja häviöllä katsomoon. No, kun viimeistelyharjoitustenkin  pelipätkät menivät tasan ketjujen kesken, jouduttiin peilaamaan peliaikaa jaettaessa edellisen pelin suorituksia, +/- tilastoja ja sitä, ketkä ovat tälläisessa tilanteessa huilivuorossa….

Josba haluaa esittää aktiivista ja iloista salibandya kuluvalla kaudella. Tällaiseen pelitapaan kuuluu melko runsaatkin maalimäärät molempiin päihin. Onneksi Josballa on kolme liigatason veskaria, jotka toivottavasti kääntävät tasaiset, maalirikkaat pelit Josballe. Vaikkakin tilanteita tulee myös omaan päähän (valmentajien harmiksi), on yleisö palautteen perusteella mieltynyt ko. pelitapaan.

Viime ottelussa oli pääkatsomo jo täynnä. Hommataan lauantaiksi myös päätykatsomo täyteen ja rikotaan 500 katsojan rajapyykki.

Josba lupaa pelata viihdyttävää salibandya, jossa koko kentän alueella tapahtuu, omaa maalia suojellaan eikä  sen edustalta löydy enää muita kuin makuupaikkoja!

Tervetuloa!