Kapteenit: naaman pesulle, mars

Varakapteeni Puska harkkavauhdissa keskiviikkona.

 

Josban miehet matkustavat lauantaina runkosarjan viimeiseen vieraspeliin. Myöhäisottelussa kello 18.30 vastaan tulee EräViikingit Akatemia.

– Mukava palata taas Mosa-halliin, jossa vietin pari vuotta elämästäni. Vauhdikas peli varmaan tulossa, intoilee Josban varakapteeni Perttu Puska.

Punamustien kapteeni Juho Väisänen sanoo hyvin määrätietoisesti, että joukkueen on löydettävä viime peleissä kadoksissa ollut josbalainen peli-ilme.

– Tässä on muutama heikko peli alla, varsinkin Loviisaa vastaan. Nyt tarvitaan suunnanmuutos, Väiski linjaa.

– Muutama voitto on tullut vähän liian helposti ja huonolla setillä. Se näkyy ilmeessä, Perttu pohtii.

Molemmat kapteenit ovat sitä mieltä, että joukkueella on viikonloppuna edessä kasvojen pesu.

– Meillä on enää neljä ottelua runkosarjassa jäljellä ja jokainen niistä on äärimmäisen tärkeä. Oma peli pitää saada nyt kuntoon ennen play offeja, Väiski vaatii.

Josba kaatoi EräViikingit joulun alla Areenassa 4-3 jatkoajalla. Viime maaliskuussa joukkueet väänsivät ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kaksi tasaista peliä, jotka molemmat ratkesivat nekin vasta jatkoajalla silloiselle Tapanilan Erälle 3-4.

Siis, kolme viimeistä joukkueiden kohtaamista on päättynyt numeroihin 4-3, kerran Josballe, kahdesti Erälle.

Josba pääsee reissuun suhteellisen terveenä. Joukkosidontapaikalla ei ole nyt ruhkaa, mutta muutamalla miehellä vanhat vaivat muistuttelevat olemassaolostaan.