Kaikki edellytykset läpimurtoon

Tirkkonen (vas), Nevalainen, Korhonen ja Naakka ovat valmiina taistelemaan peliajasta.

Josban vastuuvalmentaja Sakari Salmela odottaa alkavalla kaudella useiden nuorten pelaajien tekevän läpimurron joukkueessa.

  • Esimerkiksi Tuukka Korhosella, Fetja Naakalla ja Aleksanteri Tirkkosella on hyvä kesä alla. Fyysiset ja pelilliset valmiudet ovat jo riittävällä tasolla, ja nyt harjoituspeleissä nähdään ovatko myös henkiset valmiudet ottaa tarjottu ruutu, Salmela linjaa.

Päävalmentaja muistuttaa, että menestymiseen tarvitaan koko joukkueen panosta.

  •  Jokainen tasonnosto, mikä edelliseen kauteen tulee yksilötasolla, otetaan enemmän kuin ilolla vastaan.

Tuukka Korhonen (18) tavoittelee alkavalla kaudella vakituista paikkaa pelaavassa kokoonpanossa.

  • Kilpailu peliajasta tulee olemaan tiukka, mutta olen kova harjoittelemaan. Lisäksi uskon, että minulla on kykyjä luoda hyvää henkeä joukkueeseen, Tuukka pohtii.

Fetja Naakka (18) on nyt joukkueen ainoa Naakka, kun isoveli Veeti siirtyi muualle.

  • Veljesten välinen kisailu puuttuu nyt ja se vähän harmittaa, Fetja myöntää.

Fetjakin tavoittelee vakituista pelipaikkaa ja uutta omaa piste-ennätystä viime kauden 11 pisteen jälkeen.

  • Kova reenaus palkitaan ja uskon, että pystyn tasaiseen pelisuoritukseen. Kun paikka tulee, sitä ei tietenkään saa tuhlata.

Aleksanteri Tirkkonen (17) pyrkii kehittymään viikko viikolta ja peli peliltä. Siinä hän luottaa omaan pelisilmään, ketteryyteen ja lajitaitoon. Niillä pitäisi saada tuhoa aikaan vastustajan maalilla.

  • Meillä on kova porukka jo nyt ja lisää näyttää vain miehiä tulevan. Peliajasta tulee taistelua, kun junnuissakin on vielä nälkäisiä kavereita, Aleksanteri muistuttaa.

Eetu Nevalaisella (19) on jo hieman enemmän kokemusta, mutta tavoitteena on alkavalla kaudella kehittää omaa peliä kokonaisvaltaisesti molempiin pelisuuntiin.

  • Oma vahvuus on varmaan hyökkäyspelissä. Peliajasta tulee joukkueessa armoton, mutta lämminhenkinen kisailu. Se kehittää ja on kaikkien parhaaksi, Eetu huomauttaa.