Josban tivolista 10 maalia

Punamustat olivat vauhdissa. Ikonen 2+1 ja Tähkä 1+1. Kuva harjoituksista.

Josba ja SB Vantaa mättivät lauantai-illan ratoksi 18 maalia Raatekankaan Energyllä. Josba teki kaksi enemmän kuin vieraat ja se riitti.

Ottelussa painittiin tasatahtia pitkälle kolmatta erää aina lukemiin 8-8 saakka. Lopulta isännät rutistivat kolmen pisteen voiton maalein 10-8 (4-4,3-3,3-1).

  • Kymmenen maalia, mutta siihenpä ne hyvät uutiset sitten loppuvatkin. Sekava esitys meiltä. Maltti puuttui ja hyökättiin vaikka ei ollut pallo edes hallussa, valmennustiimi tuskaili.
  • Tänään oli mainostettua Josban tivolia tarjolla. Sitä hupia oli riittävästi. Kenttätasapaino pitää saada kuntoon. Päätöserässä tekeminen rauhoittui sen verran, että saatiin pinnat.

Runsasmaalinen ottelu jätti mietittävää myös kapteeni Juho Väisäselle.

  • Tuli juuri niin vaikea peli kuin ennakkoon arvioitiin. Tärkeät kolme pinnaa, mutta mietittäväksi jäi, miten saadaan tekemisen taso säilymään korkealla tasolla vaihdosta toiseen, jokaisessa erässä ja jokaisessa pelissä, Väiski pohti.

Hyökkäyspään into näkyi puolustuksen ongelmina.

  • Vieraat iskivät kolme tai neljä maalia takatolpalta tyhjiin. Huurrekorpikin marssi itse maalilta vaihtoon, valmennus paljasti.

Josba vaihtoi maalivahdin lisäksi kaikki ketjut ja mylläsi peliä. Lopulta kolmannessa erässä palaset loksahtivat sen verran kohdilleen, että kotivoitto varmistui. Kymmenes maali syntyi tyhjiin.

Väisäselle iltaan osui huipputehot 0+4 mikä sai kapteenin nöyräksi.

  • Sattui aika ainutlaatuinen peli omalle kohdalle tänään. Tuskin vastaavaa hirveen useasti osuu.

Josba nousi kahdeksan kierroksen jälkeen 15 pisteeseen ja majailee sarjataulukossa tässä vaiheessa neljäntenä.

Kymmenen maalia toi upeat tehot monelle miehelle:

Elias Ikonen 2+1, Eetu Kuittinen 2+0, Aleksi Matikainen 2+0, Santtu Siponen 1+1, Kasper Tähkä 1+1, Tatu Havula 1+1, Jere Kaartinen 1+0, Juho Väisänen 0+4, Teemu Kummunmäki 0+1.

Jesse Huurrekorpi 7 torjuntaa, Veikka Forsström 5 torjuntaa.