Josban Tivoli palaa Areenalle

Sakari Salmelan valmentama Josba valmistautuu ottelusarjaan Karjalan herruudesta.

Itä-Suomen metropolit valmistautuvat salibandykauden huipennukseen. Sekä Josba että SaiPa yllättivät monet lajiniilot liigakarsinnan ensimmäisellä kierroksella tehokkailla otteillaan. Liminka ja M-Team putosivat itärajan rostereiden möyhennyksessä voitoin 3-1 molemmissa ottelusarjoissa.

  • Tulee varmasti hyvät ja viihdyttävät väännöt Karjalan herruudesta, kapteeni Juho Väisänen ennustaa.

Väiski ei vähättele tippaakaan toisen kierroksen vastustajaa.

  • Kova porukka se on, ja joudutaan pelaamaan kauden parasta peliä, että jatkoon päästään.

Runkosarjassa Josba voitti syksyllä SaiPan reippaasti 7-3. Toinen peli alkuvuodesta meni jatkoajalle ja sieltä SaiPa haki kotonaan 7-6 voiton. Josbaa vaivasi tuolloin paha sairastelukierre.

Vastuuvalmentaja Sakari Salmela uskoo, että tulossa on tasainen sarja. Jälleen kerran.

  • SaiPa pudotti runkosarjan ykkösen suhteellisen vakuuttavasti, Salmela muistuttaa.

Josban joukoissa tiedetään SaiPan vahvuudet.

  • Siellä on myrkyllinen yv ja ykköskenttä. Mutta, kun saadaan henki päälle ja pelataan omaa nöyrää peliä, niin hankala on meitäkin voittaa, Väisänen linjaa.
  • Iso kuva ei muutu meidän osalta. Tunnetila on saatava kohdalleen ja sitä kautta pelikin alkaa rullata, Sakke tiivistää.

Josban tivoli pyöri mainiosti Liminkaa vastaan, erityisesti ratkaisevassa neljännessä ottelussa. Varakapteeni Aapo Hämäläinen lupaa, että samaa herkkua on luvassa lisää.

  • Saatiin valtavasti itseluottamusta edellisestä sarjasta. Hieno etappi saavutettu, mutta tämä ei todellakaan ole meidän päätepysäkki. Tässä viikon aikana saa akut ladattua, mutta mieli tekisi aloittaa sarja jo heti, Aapo pohtii.

Hämäläinen kiittelee vuolaasti kotiyleisön tukea Liminka -sarjassa. Kannustus toi Aapon mielestä joukkueelle valtavan latauksen ensimmäisellä kierroksella, vaikka ottelut pelattiin Kontiolahdella. SaiPa kohdataan kotiluolassa.

  • Upeaa päästä takaisin kotiyleisön eteen Areenalle. Tämä on pelaajan parasta aikaa.
  • Kaikkien mahdollisuuksien ottelusarja luvassa. Suosittelen tulemaan kannattamaan Josbaa paikan päälle, Salmela muistuttaa.