Edustuksen sairastuvalla tungosta, Niklas Räty avaukseen. Ottelu suorana netissä!

Josban vaikea alkukausi ei tunnu helpottavan, mikäli katsoo josbalaisten sairastuvan pelaajien lukumäärää. Poissa Happee-ottelusta ovat näillä näkymin Otto Moilanen, Markus Ketonen, Joona Gröhn, Henrik Kinnunen, Mikael Ahponen, Juuso Ojanen, Juhana Särkelä, Simon Stäuffer, Lauri Laukkanen ja Miro Kämäräinen. Lisäksi yksi pelaaja on mahataudissa sekä muutama pikku flunssassa… Kun tähän laskee mukaan vielä sen, että pari pelaajaa on vasta palautunut sairaslomansa jälkeen yhteisharjoituksiin, ei lauantain Jyväskylän vierailusta sarjajohtaja Happeeta vastaan tule ainakaan ylenpalttisen helppo.

Niklas Räty tekee liigadebyyttinsä

Josban B-juniori-ikäinen Niklas Räty pelaa avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa. Niklas oli jo aiemmin haistelemassa liigapelitunnelmaa vaihtopelaajan roolissa, mutta nyt 16-vuotias lupaus pääsee aloittamaan pelaavassa miehistössä. Josban juniorijoukkueista (A ja B) on liigaharjoituksissa päässyt käymään reilut kymmenen pelaajaa- molemmista joukkueista 6-7 pelaajaa. Rädyn lisäksi 95 syntynyt Miro Kämäräinen on ollut liigaottelussa pelaajalistalla. Räty on yksi nuorimmista tänä vuonna liigaa pelaavista junioreista.

Jere Sivonen kokoonpanossa

Myös C-juniori-ikäinen Jere on mukana Jyväskylässä. Katso ottelu ja pääseekö 15-vuotias Sivonen pelaamaan? Epävirallisten tietojen mukaan peli näkyy alla olevasta linkistä:

Happee-Josba NettiTV

Lauantain ottelu alkaa Jyväskylässä klo 18.30 ja sitä voi seurata myös salibandyliigan tai tekstitv:n välityksellä.

Happee-Josba ottelutapahtumat

Happee-Josba Teksti TV sivu 261