JOSBAN RUNKO KASASSA

Kuvateksti: Päävalmentaja Raatarila valottaa sopimustilannetta seuraavan kerran huhtikuussa.

Josban miesten edustusjoukkueen runko säilyy hyvin kasassa. Seura on tehnyt jo 17 pelaajasopimusta, joista 13 pelaajaa on vanhoja tuttuja ja neljä uutta pelaajaa.

– Lisäksi toistakymmentä sopimusta on parhaillaan neuvoteltavana. Ne varmistuvat kevään aikana kun tulevan kauden työ- ja opiskeluasiat selviävät. Lisäksi muutamilla pelaajilla on vammoja, joiden parantumista yhdessä seurataan, kertoo päävalmentaja Santeri Raatarila.

Josba on tehnyt sopimuksen ensimmäisessä vaiheessa seuraavien pelaajien kanssa: Juho Väisänen, Joona Auronen, Kimi Honkanen, Jere Kettunen, Joona Kettunen, Eetu Kuittinen, Veeti Naakka, Tuomas Tokila, Eetu Lehtiniemi, Juuso Lehtiniemi, Jere Sivonen, Eemeli Ruokonen ja Aapo Hämäläinen.

Aleksi Matikainen palaa LeBasta takaisin Josbaan. Lisäksi Josba nostaa junioreistaan edustusjoukkueen rinkiin Jere Eiserbeckin, Veikka Forsströmin ja Oskari Raassinan.

Päävalmentaja Raatarila uskoo, että useimmat kesken olevista sopimuksista johtavat myönteiseen lopputulokseen.

– Kausi oli kaikille meille raskas ja on luonnollista, että moni haluaa vetää vähän henkeä. On kuitenkin valmennuksen kannalta erinomaista, että jo nyt tiedämme joukkueen rungon säilyvän näin hyvin kasassa.

Josba tiedottaa seuraavasta sopimuserästä huhtikuussa.