Josban ottelutapahtumasta vuolaat kiitokset

Josban edustusjoukkueen divariavaus keräsi perjantaina 915 katsojaa Joensuu Areenaan. Kotijoukkue panosti ottelun ylöspanoon aiempaa enemmän ja järjestelyistä onkin tullut runsaasti kiitosta eri tahoilta.

– Kokonaisuus oli onnistunut ja tämä kannustaa meitä jatkamaan samalla tiellä seuraaviin kotipeleihin, pohtii ottelupäällikkö Tanja Ahtiainen.

Erityisesti erätauko-ohjelma otettin mieluusti vastaan. Ensimmäisellä erätauolla esiintyivät Josban 2003 syntyneet poikajunnut ja D-tytöt. Esittelyn lisäksi junnuilla oli mahdollisuus tavata edustusjoukkueen pelaajia ja hehkuttaa maaleja katsomossa.

–  Junnuvetäjät viestittivät, että se oli iso juttu monelle tulevaisuuden josbalaiselle. Tulevissakin kotiotteluissa junnujoukkueet pääsevät esille, Ahtiainen lupaa.

Josba suunnittelee lisäksi laajaa joensuulaisten urheiluseurojen esittelyä erätauko-ohjelmassa. Ensimmäisessä ottelussa esiintyi useaan otteeseen JoenVolin junnujoukkue JVC Bullets.

– Keskusteluja käydään monen seuran kanssa. Heidän osallistumisestaan kerrotaan myöhemmin kun päätöksiä on tehty. Tarkoitus on etupäässä esitellä harvinaisempia lajeja, joissa on myös visuaalista näyttävyyttä, kertoo erätauko-ohjelmaa koordinoiva Leena Lehtiniemi.

Otteluihin on tulossa myös pelaajaesittely Areenan isolle näytölle.

– Perjantaina Areenan tekniikassa oli ikäviä ongelmia ja iso näyttötaulu saatiin toimimaan vasta puoli tuntia ennen peliä. Siinä vaiheessa ei enää riskeerattu esittelyä ja se jäi seuraavan kertaan, Ahtiainen harmittelee.

Yleisöä oli niin paljon, että lippuluukulle kertyi väkisinkin jonoa. Monet katsojat jättivät tulonsa vielä aivan viime tippaan.

– Kannattaa tulla vähän aikaisemmin, koska ottelutapahtuma alkaa käytännössä noin varttia ennen peliä. Ja lippuluukulle tarvitaan käteistä mukaan, Ahtiainen muistuttaa.

Kuvateksti: JoenVolin junnujoukkue JVC Bullets vastasi osaltaan ottelun ylöspanosta.