Josban kiri jäi piippuun

Lauri Piironen on päässyt hyvään vireeseen. Tehopisteitä tuli viikonlopun molemmista otteluista.

Josban peli oli tahmeaa sunnuntain divarikierroksella Myyrmäen urheilutalolla. Kotijoukkue SB Vantaa vei divaripisteet maalein 7-3 (2-1,1-1,4-1).

Kaksi erää peli oli numeroiden valossa tasainen. Kolmanteen erään Josba ei saanut lauantain tapaan hurmosta. Virheet ja tehottomuus kostautuivat.

Josba tuhri päätöserässä kaksi rangaistuslaukausta eikä onnistunut kertaakaan ylivoimalla. Vantaa rokotti ylivoimalla kahdesti. Päätösnumerot syntyivät tyhjään maaliin Vantaan pelatessa alivoimalla neljällä kuutta vastaan.

  • Vaikea peli kokonaisuudessaan. Kurinalattomuutta ja pallon menetyksiä keskialueella liikaa. Heikko viikonlopun lopetus, murehti varakapteeni Aleksi Matikainen.

Josban maalintekijät olivat Tatu Havula, Jere Kaartinen ja Henrik Kinnunen. Syöttöpisteille pääsivät Lauri Piironen ja Jesse Reijonen. Josban maalilla Veikka Forsström onnistui hyvin toisena päivänä peräkkäin ja torjui 22 kertaa.

  • Kaveri kyttäili ja teki omista paikoistaan maalit. Veikka oli taas loistava ja piti meitä pelissä mukana. Neljä peliä jäljellä ja kaikki pitäisi voittaa. Tiistaina vedetään haalarit niskaan ja ruvetaan hommiin taas, kapteeni Juho Väisänen kannusti miehistöään.

Josba on sarjakierroksen jälkeen yhdeksäntenä. Pudotuspeliviivalla taistelee neljä joukkuetta kolmen pisteen sisällä. Josban sarja jatkuu kahdella kotiottelulla Joensuussa kahden viikon kuluttua.