Josban edustuksella 24 pelaajasopimusta

Josban edustusjoukkue on tehnyt 10 uutta pelaajasopimusta. Josballa on nyt sopimus alkavasta Divarikaudesta 24 pelaajan kanssa.

– Tilanne on erittäin hyvä, kun viime kauden runko säilyi näin hyvin kasassa. Sen päälle on hyvä rakentaa uutta joukkuetta, iloitsee päävalmentaja Antti Ruokonen.

Jo aiemmin ilmoitetun 14 pelaajan lisäksi Josban edustusjoukkueessa pelaavat Ville Nevalainen, Miro Kämäräinen, Jesse Huurrekorpi, Joona Pesonen, Eemeli Ruokonen, Jere Kettunen, Joona Kettunen, Kalle Toivanen, Joona Auronen ja Ville Laasonen.

– Lisäksi joukkueeseen tulee Niklas Räty, jos lääkäri antaa peliluvan varusmiespalveluksen jälkeen. Keskusteluja käydään myös kahden muun pelaajan liittymisestä rinkiin, jos joukkueeseen sitoutumisesta saadaan varmuus, Ruokonen kertoo.

Kevätloma ohi – treenit alkoivat
Edustusjoukkueen treenit käynnistyivät tällä viikolla uudistetulla lajiharjoittelulla. Fysiikkavalmentaja Pasi Kinnunen puolestaan tarjoili kylmää kyytiä heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

– Viime kausi harjoiteltiin harjoittelemaan. Nyt harjoitellaan oikeasti kovaa ja mennään uudelle tasolle. Seuranta tiivistyy ja vaatimustaso kasvaa, Kinnunen listaa alkanutta harjoituskautta.