B-juniorit selvittivät tiensä play off- karsintaan

Josban B-juniorit voittivat  lauantaina ensimmäisessä pelissään rakkaan vihollisensa Leban 9-7, joka oli ennen tuota peliä tasapisteissä Josban kanssa ylialueellisessa jatkosarjassa. Leba aloitti terävästi johtaen kymmenen minuutin jälkeen jo 3-0. Josba kuitenkin teki tärkeän kavennuksen erän loppuun ja toiseen erään lähdettiin lukemista 3-1.

Erätauolla Josba keksi kuitenkin lääkkeet Leban miesvartioinnin purkuun, ja lähti vyöryttämään hyökkäyksiään kohti Leban maalia. Pelin juoni oli selvä, Josba hallitsi pallollista peliä, ja Leba iski vastaan. Leban kunniaksi on sanottava, että kontiolahtelaiset viimeistelivät melko murhaavasti, kun Josban sihti oli enemmän tai vähemmän hukassa. Toisen erän aikana Josba tasoitti pelin ja meni väkisin kolmannessa erässä Leban ohi.

Tässä ottelussa viisikko J. Räty-Tolonen-Jurvanen, Kämäräinen ja C 1:stä lainattu Miika Kosonen voitti oman pelinsä 4-1 tasakentällisin ja oli voiton takuumiehinä. Jaakko Jurvanen pelasi kauden parhaan ottelunsa tehden hattutempun eli kolme maalia muiden ketjun jäsenten uurastaessa yhtä mallikkaasti.

Toisessa ottelussa Josba kohtasi  Kosken Dynamon, jonka Josba oli voittanut viimeeksi 5-3. Koska 95- syntyneitä oli lähtenyt viettämään Leba-pelin jälkeen ”vanhojen” juhlia Kolille, oli puikoissa lähinnä ysikutoset. Josba vei ottelussa Dynamoa miten tahtoi ja loppuluvut olivat 12-3 Josballe. Tämän ottelun tutkapari oli Ruokonen (0+5)- J.Lehtiniemi (4+0), jotka repivät hämeenkoskelaisten puolustuksen riekaleiksi.

Koska sekä Leba että Imatran Voima menettivät vielä pisteen Kouvolan Susille, on Josban play off – karsintapaikka varma, vaikka yksi turnaus on vielä jäljellä. Seuraavaksi Josba kohtaa Voiman ja Welhot 3.3. turnauksessa.