B-juniorit jatkavat pistemenetyksittä

Sunnuntaina Josballa oli vastassa Imatran Voima, joka on yksi ylialueellisen jatkosarjan ennakkosuosikeista. Ja hyvin Voima aloittikin. Peliä oli pelattu reilut 10 sekuntia, kun Voima karvasi pallon pois josbalaisilta, ja peli oli 1-0 vastustajille. Josba toipui pian salamamaalista, ja sai hyvin peliotteesta kiinni.
Voiman pelaajan taklattua Eetu Lehtiniemen loppupäiväksi toipilaaksi katsomoon saaden 5 minuutin jäähyn, alkoi Josban ylivoimanäytös. Josba teki peräti neljä ylivoimamaalia ja pelin hallinta siirtyi lopullisesti Josballe.
Voima pelasi yritteliäästi koko pelin ajan, mutta tällä kertaa josbalaiset ansaitsivat voittonsa lopulta numeroin 8-3.

Seuraavana vastaan tuli Kuopion Welhot, jotka olivat olleet aiempina vuosina hankala vastus joensuulaisille. Nyt tahtipuikkoa heilutti kuitenkin Josba, joka vei kaksi ensimmäistä erää näytötyyliin 7-0. Kolmanteen erään Josba vaihtoi erinomaisesti pelanneen Jere Käyhkön pois maaliltaan, mutta kahden Kuopion pikamaalin jälkeen erän alussa hänet vaihdettiin takaisin kehiin. Jerelle siis harvinainen nollapeli.
Loppujen lopuksi Josba voitti pelin 9-2.
Sunnuntaina koko joukkue pelasi mallikkaasti (mm. Welhot-peli pelattiin neljällä hyökkäyskentällisellä ja kolmella pakkiparilla), mutta erikoisen tehokas ja vaarallinen oli viisikko N.Räty- Kettunen-Ruokonen, J.Lehtiniemi-Sivonen, joka tehtaili kahdeksan tasakenttämaalia sekä tukun ylivoimamaaleja. Ja tekopaikkoja heillä oli toiseen mokomaan.

Josba johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Ensi viikonloppuna Ruokolahdella, Josba kohtaa sarjakakkosen, LeBan, sekä Kosken Dynamon.