Josban B 1 jatkaa vahvoja otteitaan

Lauantaina Josban B1:n jyrän alle jäi sarjajumbo Erä Sininen, joka hyvän sinnittelyn jälkeen hävisi Josballe lopulta 9-1.

Ottelu oli täydet 60 minuuttia selvää Josban hallintaa, mutta Erän maalivahti Mikael Lehtonen piti joukkuettaan pystyssä kaksi ensimmäistä erää. Josba otti kolmannessa erässä aikalisän  45 minuutin kohdalla tilanteen kavennuttua 3-1:een. Tämän jälkeen pelialustalle palasi se tuttu Josba, jollaista on totuttu viimeiset kuukaudet näkemään Intersport Liikuntakeskuksen matolla: joukkue tehtaili kuusi maalia vajaaseen viiteentoista minuuttiin.

Josban ottelun alkupuolen otteissa näkyi viimeisten viikkojen repaleinen harjoittelu- on ollut jos jonkinlaista flunssaa, autokoulua ja vanhojen tanssia. Toisaalta on hyvä, että pelaajien ajatukset ovat välillä olleet muualla kuin salibandyssa, sillä toivottavasti kevään mittaan saadaan ajatella lajia ihan huhtikuulle saakka.

Ottelun tehokkain kenttä oli Juvonen-Kuittinen-Moilanen, E. Lehtiniemi-Naakka, jotka olivat teholukemissa +5. Eetu Lehtiniemen ja Veeti Naakan pistetehtailut puolustajan tontilta ovat koko sarjaakin ajatellen erinomaisia. Joona Kettusen johtama kakkosketju tuhlaili urakalla paikkoja eikä parhaalta sektoriltakaan kolmesta metristä saatu sudittua vapaasta paikasta palloa maaliin, toivottavasti ruuti on kuivempaa seuraavissa peleissä. Ville Nevalaisen johtama kolmoskenttä pelasi myös hyvän pelin Nevalaisen ja Tihmalan varmaan työskentelyyn perustuen. Kaikki ketjut olivat plussalla ottelussa, joten tasainen esitys koko joukkueelta…

Sarjan ja Josban pistetaulukoihin voi käydä tutustumassa sivuilla www.pojot.fi, sieltä ”muut sarjat”, ”B-SM”. Sivut ovat lajifriikille erinomaiset.

Maalissa Jere Käyhkö pelasi erinomaisesti, ja tämän ottelun torjuntaprosentti 94,1 on aivan mahtava.

Josba pelaa seuraavina viikkoina kaksi kotipeliä: ensi sunnuntaina 2.3. vastaan asettuu Indians, sitten 9.3. HU 46, molemmat ottelut alkavat klo 14.00.

Lopuksi ottelun tehotilasto:

Josba

Pelaajat
Nro Pelaaja M S P
50 Lehtiniemi Eetu 2 2 4
27 Juvonen Samu 1 3 4
19 Kuittinen Eetu 2 0 2
25 Räty Niklas 1 1 2
47 Ruokonen Eemeli 0 2 2
7 Nevalainen Ville 1 0 1
33 Kettunen Joona 1 0 1
28 Moilanen Miika 1 0 1
Maalivahdit
Nro Pelaaja Torjunnat PM T%
6 Käyhkö Jere 7 + 6 + 3 = 16 1 94.1%