Josbalta kauden heikoin esitys

Veeti Naakka oli Josban tehokkain kahdella maalilla.

Josban miehille sattui lauantaina huono päivä. Kotiyleisö sai todistaa Areenassa kauden rumimman tappion 3-11 (2-4,1-3,0-4) kovakuntoista Loviisaa vastaan. Tällä kertaa ei nähty minkäänlaista josbalaista loppunousua.

Kuuden ottelun maaliputkessa ennen peliä ollut Joona Auronen myönsi rehellisesti ettei peli ollut hallussa oikeastaan missään vaiheessa.

– Ei se lähtenyt tänään. Oikeastaan jo toisessa erässä alkoi päät painua. En ole tyytyväinen omaankaan peliin, Auronen sanoi mediatilaisuudessa.

Josba pyristeli avauserän vielä joten kuten vastustajan vauhdissa ja erätauolle mentiin 2-4 lukemissa. Toisen erän alkuun Josba nousi vielä kiusaamaan Loviisaa 3-4 tilanteessa, mutta sitten vieraat menivät menojaan.

– Oltiin tänään oikeasti huonoja. Kun sitten pelataan upporikasta ja rutiköyhää niin siinä käy joskus näin, päävalmentaja Santeri Raatarila pohti.

Vieraille sen sijaan onnistui kaikki Josbaa vastaan. Joukkueessa moni mies pelasi kauden parhaan pelinsä.

– Tasapainoinen suoritus joukkueelta ja kolme tasavahvaa kentää, iloitsi päävalmentaja Marko Paju.

Josban tehokkain oli kahdella maalilla Veeti Naakka (2+0). Muut tehopisteet menivät Aleksi Matikaiselle (1+0), Joona Auroselle (0+1) ja Jesse Reijoselle (0+1).

Josban maalilla Jesse Huurrekorpi torjui 16, ja Loviisan Niko Nordström 24 kertaa.

Heti sunnuntaina Josba kohtaa kotona sipoolaisen ÅIF:n kello 17.