Josballe toinen voitto NST:stä

Josba oli toistamiseen Lappeenrannan NST:tä parempi joukkueiden harjoituspelirupeamalla. Areenassa kotijoukkue nappasi 7-4 voiton (1-0,1-1, 5-3).

– Joukkue on nyt kastettu alkavaan divarikauteen. Lähes kaikki pelaajat on saatu kentälle kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa. Tänään ottelussa oli seitsemän miestä, jotka eivät viime viikolla pelanneet, päävalmentaja Antti Ruokonen listasi.

Josba hallitsi peliä varsinkin kolmannessa erässä. Lopussa ote jopa vähän notkahti ja vastustaja sai pari helppoa osumaa.

– Ajoitukset ovat vielä ruosteessa, mutta se on luonnollista kun viisikoilla on harjoiteltu niin vähän, Ruokonen tunnusti.

Joukkue pystyi Ruokosen mukaan rentoon esitykseen ja hyvä fiilis välittyi pelaamisesta kuten Lappeenrannassakin.

Maalissa Jesse Huurrekorpi pelasi varman ottelun ja torjui 12 kertaa. NST:n maalivahdille kertyi 19 torjuntaa.

Josban tehokkain oli Aleksi Ahokas (2+0). Muut maalintekijät olivat Eemeli Ruokonen (1+1), Eetu Sorvali (1+1), Joona Kettunen (1+0), Jesse Reijonen (1+0), ja Henrik Kinnunen (1+0). Syöttöpisteille pääsivät Niklas Räty, Aapo Hämäläinen ja Eetu Kuittinen.

Ylihuomenna torstaina Josba matkustaa Kuopioon Welhojen vieraaksi. Welhot puolestaan saapuu Joensuuhun maanantaina 5. syyskuuta.