Josballe pisteet Tikkurilasta kypsällä esityksellä

Kuvateksti: Veeti Naakka tälläsi kaksi maalia. Arkistokuva.

 

Josba pelasi sunnuntaina kurinalaisesti ja tarkasti Tiikereitä vastaan Tikkurilassa. Joensuulaiset hakivat vierasvoiton ilman suurempia vaivoja maalein 2-7 (0-2,0-2,2-3).

– Joukkue oli todella pelipäällä avauserässä. Pallollisessa pelissä ero eiliseen oli huikea, päävalmentaja Santeri Raatarila kiitti miehistöään.

– Kakkoserääkin hallittiin, mutta ei saatu siinä aivan yhtä paljon vaarallisia tekopaikkoja.

Josba ja maalilla pelannut Tuomas Tokila pitivät vastustajan nollilla yli kaksi ja puoli erää. Parhaimmillaan Josba johti peliä 5-0.

– Kolmannessa erässä vastustaja sai hieman juonesta kiinni ja loi painetta. Erän loppu oli meiltä erittäin kypsää pelaamista ja voitto otettiin tyylikkäästi numeroita kaunistellen.

– Koko joukkue oli tänään hyvä ja jokainen viisikko oli plussalla, Raatarila korosti.

Raatarila uudisti päivän peliin hieman kolmosketjua ja se pelasikin valmentajan mielestä pirteästi. Erityiskehut menivät joukkueeseen hienosti murtautuneelle Miika Kososelle.

– Kossu on ollut kaikissa pelaamissaan otteluissa pirteä. Tänään oli toki monta muutakin onnistujaa.

Joukkueessa useampi mies hankki isot tehot. Kosonen (1+2) sai täydellisen onnistumisen kolmella tehopisteellä. Veeti Naakka (2+0) ja Joona Auronen (2+0) täräyttivät kaksi maalia mieheen. Aleksi Ahokas (1+1) ja Markus Otronen (1+0) olivat Josban muut maalintekijät.

Syöttöpisteet keräsivät Samu Juvonen (0+1), Miro Kämäräinen (0+1), Perttu Puska (0+1) ja Henrik Kinnunen (0+1).

Tokila pelasi Josban maalilla loisto-ottelun ja torjui 14 kertaa. Avauserässä tuli vain kaksi torjuntaa. Tiikereiden Paolo Keinäselle kertyi 23 torjuntaa.

Josba nousi viikonlopun kierrosten jälkeen 15 pisteeseen ja on sarjassa viidentenä. Kärki on kahden pisteen sisällä, mutta joukkueilla on hyvin eri määrä pelattuja otteluita.

Josballa on nyt sarjassa kahden viikon tauko. Tiikerit tulee uudelleen vastaan kotona jo 3. joulukuuta.