Josballe makeat pisteet

Josban toisen maalin värkkäsi nuorisoketju.

Josban miehet ottivat arvokkaan ja makean 3-2 (1-1,1-1,1-0) kotivoiton Divarin kärkiryhmiin kuuluvasta FBC Turusta. Joensuu areenassa nähtiin laadukas ja vauhdikas salibandyottelu.

  • Tämä oli meille paras pallollinen esitys pitkään aikaan. On pelattu hyvin treeneissä viime aikoina ja kun se saatiin nyt siirtymään pelikentälle, niin tulos on tämä, valmennustiimi kiitteli joukkueen pirteää peliä.

Ottelu eteni erittäin tasaisena alusta loppuun saakka. Mutta kolmannen erän aikana kotijoukkue alkoi saada yhä vahvemman otteen ja vyörytti vaarallisia hyökkäyksiä turkulaisten maalille.

  • Yksi tasakenttämaali ja yksi ylivoimamaali, jolle ei kerta kaikkiaan voitu mitään. Hieno laukaus vastustajalta. Nöyrästi on pelattava joukkueelle, eikä yhtään kärsi selkää suoristaa, valmennus ohjeisti jo sunnuntain peliin Nurmon Jymyä vastaan.

Josban voiton avaimia olivat näyttävän pallollisen pelin lisäksi tasokas puolustus ja viimeisenä lukkona erittäin näyttäviä koppeja ottanut Jesse Huurrekorpi. Hänelle kertyi 11 torjuntaa.

Josban paras pistemies oli tuore isä Aleksi Matikainen (1+1).

  • Koko ajan oli peli näpeissä eikä meillä ollut tässä hädän hetkeä missään vaiheessa. Kenttiin tehtiin muutoksia, mutta niillä harjoiteltiin jo pari viimeistä viikkoa, Matikainen pohdiskeli.

Allulta jäi harjoitukset kuluneella viikolla vähiin, kun perheeseen syntyi torstaina esikoinen.

  • Olin vain perjantaina harkoissa. Onneksi joukkue ymmärsi, Aleksi kiitteli.

Josban muut maalintekijät olivat Elias Ikonen (1+0) ja Tatu Havula (1+0). Syöttöpisteille pääsivät vielä Santtu Siponen ja Aapo Hämäläinen.

Josban nuorekkaassa kolmosketjussa Roope Tähkä pelasi ensimmäisen miesten sarjan divaripelinsä.