Josballa viikonloppuna kotitupla

Kuvateksti: Kinnunen ja Kosonen harjoitusvauhdissa.

Josban edustusjoukkueen vieraspelipainotteinen loka-marraskuu kääntyy loppuvuodesta kotiin päin. Joulukuussa on vielä neljä matsia, joista kolme pelataan Areenan kotiluolassa.

– Nyt on syksyn aikana reissattu paljon ja näistä kotipeleistä pitää osata nauttia. Matkustaminen on kuitenkin aina kuluttavaa, vaikka siihen kuinka hyvin valmistautuisi, päävalmentaja Santeri Raatarila pohtii.

Lauantaina Josba kohtaa kello 17 Nurmon Jymyn. Vieraissa joukkueiden välinen ottelu eteni erittäin tasaisissa lukemissa kolmannen erän alkuun saakka. Sitten Josballe vihelletty viiden minuutin jäähy muutti totaalisesti pelin luonteen.

– Todellakin. Se oli tiukka peli, joka sitten lopussa hävittiin huonolla alivoimalla. Varmaan tulee kova vääntö kun päästään uudelleen heitä vastaan. Nurmo on kärkipään porukoita, joka halutaan voittaa, vakuuttaa sentteri Eetu Kuittinen.

Sunnuntaina vastassa on Tiikerit kello 16 alkavassa ottelussa. Syyskierroksella kaksi viikkoa sitten Josba otti selvän voiton. Kuittinen muistuttaa, että joka peli alkaa nolla nollasta.

– Meillä oli hyvä peli viimeksi heitä vastaan. Jokaiseen peliin pitää tässä sarjassa valmistautua hyvin, ilman sitä on erittäin vaikea hakea voittoja.

Josban terveystilanne on kohtuullisen hyvä ja jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue.

– Viimeiset treenit ovat olleet onnistuneita, ja nyt otetaankin sieltä kaikki hyvät asiat mukaan viikonlopulle. Tarkoitus on olla tyly isäntä vieraille, Raatarila alleviivaa.

Viikonlopun peleissä erätauoilla esiintyvät lauantaina Gaza Girls ja sunnuntaina Joensuun Tanssiopiston twerk -ryhmä.

Areenan 2. kerroksessa palvelee Josban B-junioreiden kahvio. Tervetuloa.