Josballa viikonloppuna etelän vieraita

Kuvateksti: Josban kokoonpanoihin tulee muutoksia.

Josballa on edessään jälleen kotiotteluiden tuplaviikonloppu Areenassa. Vieraat saapuvat pääkaupunkiseudulta. Lauantaina vastassa on HIFK ja sunnuntaina Erä.

– Etsimme parhaita koostumuksia niin kauan, että ne löytyvät. Sitten kun ne löytyvät, ne pysyvät, määrittelee päävalmentaja Antti Ruokonen viikonlopun pelilliset lähtökohdat.

Josballa on ollut kauden avauspeleissä kosolti epäonnea. Hyvistä tekopaikoista ja loistavista kuvioista huolimatta maalinteko on ollut myrkkyä.

– Jos vanha ei toimi, on pakko muuttaa, ja etsiä toimivaa kokoonpanoa. Nyt etsitään maalintekoon ja voittamaan kykeneviä kokoonpanoja.

HIFK on sarjanousija ja saalistanut viidestä pelistä yhden pisteen. Tapanilan Erä on aloittanut Divarin vahvasti ja on viiden kierroksen jälkeen yhä tappioitta ja sarjakakkosena.

– Erä pelaa tyylillisesti paljolti samanlaista peliä kuin Josbakin, ja on myös meidän tapaan nuori ryhmä. HIFK:n pelityyli on aivan toisenlainen, Ruokonen arvioi.

Josban kokoonpanoon nousee tällä kaudella ensimmäistä kertaa Henrik Kinnunen. Kokenut puolustaja palasi harjoitusrinkiin vasta hiljattain.

Loukkaantuneena ovat säärivammoista kärsivä Eetu Lehtiniemi ja polvea poteva Kimi Honkanen.

Viikonloppuna tanssitaan

Lauantaina erätauolla esiintyy JoenVolin JVC Bullets cheerleading ryhmä. Sunnuntain ottelussa erätauolla voi nauttia puolestaan Jokipadan kilpatanssiparien esityksistä.

Lauantaina peli alkaa kello 17 ja sunnuntaina jo kello 14. Josban kahvio palvelee molempina päivänä Areenan kakkoskerroksessa.