Josballa vaikeaa Sipoossa

Kuvateksti: Eetu Lehtiniemi teki Josban avausmaalin. Kuva harjoitusottelusta.

 

Sunnuntaina joensuulaisilla ei onnistunut Sipoossa mikään. Lauantain tahtopelistä ei yön jälkeen ollut tietoakaan. Kotijoukkue ÅIF vei pisteet maalein 7-2 (2-1,3-0,2-1). Loppunumerot kotijoukkue viimeisteli tyhjään maaliin.

– Fiksumpi joukkue voitti tänään. Me sorruttiin siihen, että tehtiin pelistä juuri sellainen kuin vastustaja halusi, päävalmentaja Santeri Raatarila myönsi reilusti.

ÅIF oli päättänyt karvata tehokkaasti ja joensuulaisilla oli vaikeuksia päästä keskialueen yli.

– Ei saatu palloa parhaaseen sektoriin. Pallo kyllä liikkui meillä hyvin, mutta vastustaja puolusti viisaasti ja tukki keskustan. Vaikka me tiedettiin ennakkoon, että sieltä tulee vastaiskuhyökkäyksiä niin siitä huolimatta kotijoukkue ratkaisi niillä tämän pelin.

Raatarila kiisti, että joukkueen valmistautuminen olisi epäonnistunut tai ollut  hotellikuoleman syytä. Odottelua oli paljon koska peli alkoi vasta kello 18.

– Valmistauduimme hyvin hotellilta alkaen. Siinä ei peliä hävitty. Mutta voittoja ja tappioita tulee, nyt vain katse eteenpäin.

Josban maalitekijät olivat Eetu Lehtiniemi (1+0) ja Eetu Kuittinen (1+0) alivoiman viimeisellä sekunnilla. Syöttöpisteen onkivat Veeti Naakka (0+1) ja Miro Kämäräinen (0+1).

Maalissa Tuomas Tokilalle kertyi 17 torjuntaa kuten ÅIF:n Arttu Puskallekin.

Josballa on Divarissa seuraavaksi kahden viikon tauko. Joukkueen vieraspeliputki jatkuu silloin Pohjanmaalla. Viikon kuluttua lauantaina Josba kohtaa Kontiolahdessa Suomen cupin ottelussa SB Leban.