Josballa musta kymppi Helsingissä

Miika Kosonen (oik) teki Josban maalin. Tuomas Tokila (takana) piti joukkuetta pelissä mukana. Kuva harjoituksista.

 

Josba hyytyi  kolmannen erän viimeisellä kympillä M-Teamia vastaan. Joukkueet tahkosivat Divarissa lähes 50 minuuttia jalkapallolukemissa 1-1, mutta erän loppu oli mustaakin mustempi. Pisteet jäivät Helsinkiin maalein 1-6 (0-0,1-1,0-5).

– Kaksi erää meiltä hyvää puolustuspelaamista ja runsaasti maalipaikkoja ottelun ratkaisemiseksi. Mutta kun niistä ei tehty ja kaveri teki, niin lopputulos on selvä, valmennustiimi tunnusti pelin tauottua.

Avauserä oli maaliton. Toisessa erässä Josba meni 1-0 johtoon. Josban ainokaisen maalin teki Miika Kosonen (1+0) Jesse Reijosen (0+1) syötöstä.

Peli eteni tasaisena 49. minuutille saakka kunnes kotijoukkue sai kaksi helppoa maalia ja se herpaannutti joensuulaisten pelin.

– Meillä oli takana vaikea päivä. Peli eilen ja sitten yöpymisen jälkeen todella pitkä päivä odottelua. Vierasjoukkueen kannalta on vaikea tilanne, kun peli alkaa illalla vasta puoli seitsemältä, valmennustiimi muistutti.

– Henkinen kantti vähän loppui, kun kaveri onnistui tekemään siihen kolmannen erän puoliväliin pari nopeaa maalia. Sen jälkeen pelimme oli väsynyttä.

Maalivahti Tuomas Tokila piti joukkuetta pelissä mukana kaksi ja puoli erää. Torjuntoja kertyi kaikkiaan 19.

Loukkaantumiset sekoittivat peliä sunnuntainakin, kun tehokkaimpia kokoonpanoja jouduttiin muuttamaan toisessa ja kolmannessa erässä.

– Vuoron perään voitetaan ja hävitään. Meillä on ollut todella paljon loukkaantumisia kaudella ja vähän ehjiä reeniviikkoja. Uskon, että sillä on vaikutusta tähän ailahteluun, arvio Josban kapteeni Juho Väisänen.

Viikon kuluttua Josba kohtaa Limingan Niittomiehet kotona.